Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána

Lessen be a kulisszák mögé! Ismerjen meg konkrét fogászati eseteket, amelyeket a rendelőben kezeltünk. Előtte-utána képek fogorvosaink székéből.

FOGPÓTLÁSOK

ELŐTTE-UTÁNA:
SZUVAS FOGAK KEZELÉSE

Zsolt ősszel kereste fel rendelőnket, szuvas frontfogait szerette volna rendbe hozatni, hogy újra magabiztosan mosolyoghasson. Páciensünk Dr. Varga Péterrel vágott bele a kezeléssorozatba.

ELŐTTE-UTÁNA:
LETÖRT KORONÁK

Miklós nyáron kereste fel a rendelőnket: korábban máshol készült koronái kiestek, csak a csonkok maradtak a helyükön. Esztétikus, mégis költséghatékony megoldást keresett problémájára.

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGÁSZATI FÓBIA

György májusban kereste fel a rendelőnket: évek óta fogászati fóbiában szenvedett, ami a fogain is meglátszott. Dr. Varga Péter fogorvos megnyugtató személyiségének hála egészséges és esztétikus fogsorral távozott.

ELŐTTE-UTÁNA:
KIEGYENSÚLYOZOTT MOSOLY

Anna tavaly érkezett az Egressy úti fogorvosi rendelőnkbe: számos problémás foga és foghiánya megnehezítette az életét. Önbizalommal teli új mosolyt szeretett volna, ezért fordult Dr. Varga Péter fogorvosunkhoz.

ELŐTTE-UTÁNA:
ESZTÉTIKUS KIVEHETŐ FOGSOR

Magdolna teljes foghiánnyal érkezett rendelőnkbe: új esztétikus kivehető fogsort szeretett volna, amivel kényelmesen ehet és ihat. Fontos volt számára, hogy a protézis elsőre „ne tűnjön fel”, ebben kérte Dr. Varga Péter segítségét.

ELŐTTE-UTÁNA:
ÚJ MOSOLY IMPLANTÁTUMMAL

Számunkra nincs lehetetlen eset – ezt bizonyítja Csaba története is. Betegünk számos szuvas és több hiányzó foggal érkezett rendelőnkbe, de Dr. Varga Péter és Dr. Vámos Dávid közreműködésének hála ma már bátran mosolyog.

ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁS

Mónika télen járt rendelőnkben, fogfehérítés csomagunkat választotta ajándék fogkő-eltávolítással és homokfújással. Dentalhigiénukusunknak köszönhetően látványos végeredménnyel távozott.

ELŐTTE-UTÁNA:
BELSŐ FOGFEHÉRÍTÉS

Roman ősszel kereste meg rendelőnket, elégedetlen volt felső front fogaival. Dr. Varga Péter látványos változást idézett elő a kérdéses területen.

ELŐTTE-UTÁNA:
RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Fruzsi a szalagavatója előtt keresett meg minket. A fiatal lány fehérebb és csillogóbb fogakat szeretett volna a nagy eseményre, ezért Zsolnai Éva dental higiénikusunk a fogkő-eltávolítással egybekötött rendelői fogfehérítést javasolta neki.

MOSOLYSZÉPÍTÉS

ELŐTTE-UTÁNA:
MOSOLYSZÉPÍTÉS CIRKON KORONÁKKAL

22 éves hölgy páciensünk elégedetlen volt fogainak állásával és színével. Dr. Vingender Szonja munkájának köszönhetően, cirkon szóló koronákat kapott gyökérkezelt fogaira. A kép közvetlenül a beragasztás után készült. A hálás páciens ezt írta a doktornőnek: “Nagyon-nagyon Köszönöm!! Még nem fogtam fel, de már kezdem. :D”

ELŐTTE-UTÁNA:
DIREKT HÉJAK FOGKOPÁS ELLEN

Krisztián tavaly decemberben érkezett rendelőnkbe, elégedetlen volt a frontfogain látható kopásokkal. Megújult mosolyát Dr. Varga Péternek köszönheti.

ELŐTTE-UTÁNA:
ÉLPÓTLÁS DIREKT HÉJJAL

Rebeka tavaly télen érkezett a rendelőnkbe: korábban máshol készített élpótlása elszíneződött. Természetes megoldást szeretett volna, ezért fordult Dr. Varga Péterhez és a direkt héj kezeléshez.

PORCELÁN HÉJ

ELŐTTE-UTÁNA:
VISZLÁT, RÉGI MOSOLY!

Attila ősszel járt a rendelőnkben. Komplex problémával fordult a mosolyszépítések szakértőjéhez, Dr. Bévárdi Rékához. Attilát az elszíneződött gyökérkezet foga mellett régi tömései és a diasztémája is zavarta.

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGSZABÁLYOZÓ HELYETT

Edit ősszel járt zuglói fogászatunkon. A fiatal tanárnőt zavarták a fogai közötti rések, ám nem akart belevágni egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésbe. Dr. Bévárdi Rékával találtak egy gyors és látványos megoldást problémájára.

ELŐTTE-UTÁNA:
DIREKT HÉJ, PORCELÁN HÉJ

Patrícia elégedetlen volt a korábban más rendelőben készíttetett direkt héjaival, ezért Dr. Bévárdi Rékához fordult. A doktornő egy precízebben kialakított és esztétikusabb megoldást javasolt neki.

ELŐTTE-UTÁNA:
ELSZÜRKÜLT FOGAK

Páciensünk elégedetlen volt kiálló metszőfogaival: a rosszul záró tömései, illetve a gyökérkezelés miatt elszürkült fogaival fordult Bévárdi Réka doktornőhöz. A belső fogfehérítés és a töméscsere nem nyújtott volna tökéletes megoldást, ezért a porcelán héj mellett döntöttünk.

ELŐTTE-UTÁNA:
MOSOLYSZÉPÍTÉS AZ ESKÜVŐRE

Boglárka nyáron járt rendelőnkben, az esküvői készülődés közepette szakított időt a mosolyszépítő kezelésekre. Dr. Bévárdi Réka az indirekt héjaknak köszönhetően néhány ülés alatt tökéletes fogakat varázsolt az izgatott menyasszonynak.

Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

Fáj a foga? Letört, begyulladt?

Hívjon minket és még ma sorra kerül!

+36 70 381 5871
+3670 595 5524

Célunk, hogy az felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk.

Fogászati ügyeletünkön bármikor fogadjuk Önt hétköznapokon 8-20 óra között.

Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik.