Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Fogászati kezelések

Általános fogászat

Miért fontos, hogy félévente konzultáljon fogorvosával? A rendszeres fogászati ellenőrzéseknek köszönhetően a fogproblémák korai szakaszban felismerhetőek és gyógyíthatóak. A félévenkénti fogkőleszedéssel megelőzhető az ínygyulladás, illetve a fogágybetegség. Az esztétikus tömésekkel pedig nemcsak a fogak eredeti alakja és színe állítható vissza, hanem kizárható a fogak melletti szuvasodás is.

Tudjon meg többet az általános fogászati kezelésekről, kattintson ide!

Fogászati kezelések

Kivehető vagy rögzített fogpótlásra van szüksége? Az Egressy Dental épületében a fogászat mellett fogtechnika is működik, így a fogpótlások szigorú ellenőrzés mellett, rövid határidővel készülnek. A modern technológia háttér és a folyamatos fejlesztések garantálják, hogy a lehető legtökéletesebb munkák készüljenek a laborban.

Implantáció

Gyors és hatékony megoldást keres foghiányára? A fogbeültetésnek köszönhetően kellemetlen mellékhatások nélkül pótolhatja hiányzó fogát úgy, hogy megóvja a szomszédos ép fogakat a csiszolástól. Az implantátumok a hiányzó fogakat helyettesítik - beleértve a fogak gyökerét is. A korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek elhelyezésre (implantálásra).

Tudjon meg többet az implantálásról kattintson ide!

Esztétikai Fogászat

Visszanyerné fogai eredeti fehérségét? A mindennapi életben az elszíneződött, sárgás fogak vagy a rossz lehelet önbizalomhiányhoz vezethetnek. A fogak elszíneződésének számos oka lehet: a rendszeres kávé-, tea- és kólafogyasztás mellett a színes ételek, illetve a dohányzás is felelős az elsárgult fogakért.

Ismerje meg a fogfehérítő kezeléseket, kattintson ide!

Szájsebészet

Szájsebészeti beavatkozásra van szüksége? A foghúzás, bölcsességfog eltávolítás vagy a csontpótló műtétek kiemelt figyelmet igényelnek. A beavatkozások helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen és rövid gyógyulási idővel történnek. A foghúzás / fogeltávolítás az egyik legáltalánosabb (rutin) szájsebészeti beavatkozás nálunk.

Ismerje meg a szájsebészeti beavatkozásokat, kattintson ide!

Fogszabályozás

Tudta, hogy a fogszabályozás nem csak esztétikai szempontból fontos? A torlódott fogak nehezebben tisztíthatók, a fogközökben könnyebben telepednek meg a fogszuvasodást okozó baktériumok, melyek végső esetben fogvesztéshez is vezethetnek. Ezek megelőzése és a már kialakult eltérések korrigálása, illetve az esztétikus mosoly helyreállítása fogszabályozó kezeléssel történik.

Tudjon meg többet a fogszabályzásról, kattintson ide!

Gyermekfogászat

Megóvná gyermekét a fogszuvasodástól? A rendszeres fogászati ellenőrzést már gyermekkorban érdemes elkezdeni: az első fogorvosi vizit optimális esetben 12-18 hónapos korban kellene, hogy megtörténjen. Ekkor a gyermek még előítéletek, illetve fájdalom nélkül élheti át a kezeléseket. Ilyen idősen már felismerhető az ún. baby bottle szindróma.

Tudjon meg többet a gyermekfogászati kezelésekről, kattintson ide!

Fogtechnika

Fogtechnika a rendelő mellett! Fogtechnikus csapatunk a legnagyobb felkészültséggel a legjobb anyagokból és a legújabb technikával készíti el Önnek fogpótlásait! A számítógépes tervezésnek köszönhetően a nálunk készülő fogpótlások tökéletesen illeszkednek, és elkerülhető velük a koronaszélek szürke tónusa is.

Tudjon meg többet a laborunk munkáját, kattintson ide!

Esküvői fogászat

Az esküvőd tökéletes alkalom arra, hogy örökre elfelejtsd a szemérmes Mona Lisa-mosolyt és gátlások nélkül ragyoghass esküvői fotóidon! Ez a nap Rólad, Rólatok, és a felhőtlen örömötökről szól – mi pedig segítünk, hogy boldogságotokat semmi se árnyékolhassa be!

Tudjon meg többet az esküvői fogáaszati kezelésekről, kattintson ide!

Dentálhigiénia

A rendszeres fogászati ellenőrzések és az időközönként szükséges dentálhigiéniai kezelések fontosságát nem tudjuk elégszer hangsúlyozni. Az Egressy Dental rendelőiben olyan dentálhigiéniai kezeléseket végzünk, melyekkel pácienseink fogainak egészsége és esztétikus mosolyuk is garantált.

Tudjon meg többet a dentálhigiéniáról, kattintson ide!

Digitális lenyomatvétel

Tapasztalja meg Ön is fogászati klinikánkon, milyen előnyökkel jár az új technológia! Eddig csak fogtechnikai laborunk rendelkezett úgynevezett modell szkennerekkel, amellyel a hagyományos lenyomatból készült gipszmintákat digitalizáltuk, mostantól élvezheti a digitális lenyomatvétel előnyeit a rendelőnkben is.

Tudjon meg többet a digitális lenyomatvételről, kattintson ide!

Lézeres fogászati kezelések

A lézert a fogászatban és szájsebészetben napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazzák a fogorvosok. Alkalmazási területei a szájüregben: gyökérkezelés, szájnyálkahártya-betegségek kezelése, parodontológia, foghús eltávolítása, rágóízületi betegségek kezelése, nyálmirigy betegségek kezelése, implantáció, dentális gyulladások, fogfehérítés. stb

Tudjon meg többet a lézeres fogászati kezelésekről, kattintson ide!

E-max préskerámia – Erős, tartós, természetes hatású

Magas fényáteresztő képességű, szövetbarát, minimális beavatkozást igénylő fogászati korona a legtermészetesebb hatású végeredményért!

Tudjon meg többet az E-max préskerámia koronáról, kattintson ide!

Playsafe sport fogvédő

Playsafe, a kifejezetten sportoláshoz kialakított professzionális fogvédő. Egyénre szabott, lenyomat alapján, saját fogtechnikai laborunkban készülő fogvédő.

Sportoljon biztonságban, védje fogait! Ismerje meg új termékünket!

Dietetika

Nem is gondolná, mennyi mindent tehet fogai egészségéért a helyes táplálkozással, illetve különböző fogászati beavatkozások után, hogyan segítheti elő gyógyulását, hogyan őrizheti meg a szép végeredményt.

Tegyen egészségéért még ma, jelentkezzen be tanácsadásunkra!

Diagnosztika

Rendelőnkben a legújabb MyRay Hyperion X5 3D ceph készüléket használjuk, amely innovatív kialakítása mellett, gyorsan és könnyen kezelhető diagnosztikai eszköz.

Teljeskörű fogászati diagnosztika rendelőnkben.

Mosolybank

Az őssejtbankok elvén alapuló Mosolybank szolgáltatásunk lényege, hogy digitálisan rögzítjük és évekig tároljuk, tehát megőrizzük az összes információt az Ön fogsoráról, mosolyáról.

Tudja biztonságban Ön is mosolyát!

Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

Fáj a foga? Letört, begyulladt?

Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

+36 70 381 5871
+3670 595 5524

Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben kezelés is történik.

Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.