Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

A fogfehérítés károsítja a zománcot?

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel keresnek minket az az, hogy a fogfehérítés károsítja-e a zománcot?

A fogfehérítési eljárás nem a zománc belső szerkezetében idéz elő változásokat, csupán kivilágosítja az elszíneződéseket, így nem károsítja azt. Azt viszont tudta, hogy most akciósan is igénybe veheti egyik szolgáltatásunkat? Lássunk néhány gyakori kérdést!

A fogfehérítés károsítja a zománcot?

Milyen fogfehérítő kezelések vannak a rendelőben?

Rendelőnkben az Uniós szabályoknak megfelelően több fogfehérítő eljárás közül is választhat. A peroxid-mentes rendelői fogfehérítés és a belső fogfehérítő kezelések a rendelőben történnek (6%-os peroxidos, illetve a Bleach Smile fehérítés), illetve ajánlunk egy kombinált (otthoni és rendelői) ún. Dream Smile fehérítést, vagy csak otthoni fogfehérítést is.

Milyen elszíneződéseken tud javítani a rendelői fogfehérítés?

A fogfehérítés eredménye függ a fogak állapotától, az életmódtól, illetve a fogfehérítés időtartamától. A helytelen életmód miatt elszíneződött fogakon (cigaretta, kávé, tea) szinte minden esetben látványos változást lehet elérni a rendelői fogfehérítéssel. Az örökletesen sötétebb színű fogak is fehérebbek lesznek a kezelés hatására.

Most akciós a 6% peroxidos fogfehérítés?

Igen! Március 31-ig most akciósan 69 000 Ft helyett csak 45 000 Ft; 2 főre páros csomagban pedig 138 000 Ft helyett 73 000 Ft! A 6% peroxidtartalmú fogfehérítő anyag a pórusokon át bejutva kioldja a fogból az évek alatt lerakódott szennyező anyagokat. Ez az Európai Uniós szabályoknak megfelelő legerősebb kozmetikai fogfehérítő szer.

A fogfehérítő kezelés fogkő-eltávolítást, homokfújást és polírozást is tartalmaz. Az eljárás kb. 1,5 órát vesz igénybe.

További információkat a fogfehérítésről itt talál: https://egressydental.hu/szolgaltatasok/fogfeherites/