Jelenleg: csak előzetes bejelentkezéssel tudjuk fogadni!
Keresés

Fogfehérítés

VISSZANYERNÉ FOGAI EREDETI FEHÉRSÉGÉT?

A mindennapi életben az elszíneződött, sárgás fogak vagy a rossz lehelet önbizalomhiányhoz vezethetnek. A fogak elszíneződésének számos oka lehet: a rendszeres kávé-, tea- és kólafogyasztás mellett a színes ételek, illetve a dohányzás is felelős az elsárgult fogakért. Azonban sokszor betegség áll a háttérben: a fogra rakódott lepedék, de akár trauma vagy rossz idegi működés is állhat a háttérben.

A fogfehérítés eredménye függ:

a fogak állapotától

az életmódtól

a fogfehérítés időtartamától

MELYIK FOGFEHÉRÍTÉSI ELJÁRÁST ÉRDEMES VÁLASZTANIA?

6% PEROXIDTARTALMÚ RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Azonnali látványos eredményt szeretne? Válassza az erősebb hatóanyag tartalmú fogfehérítési eljárást! A 6% peroxidtartalmú fogfehérítő anyag a pórusokon át bejutva kioldja a fogból az évek alatt lerakódott szennyező anyagokat. Ez az Európai Uniós szabályoknak megfelelő legerősebb kozmetikai fogfehérítő szer. Most akciósan 49.900 Ft helyett csak 29.990 Ft!

A fogfehérítő kezelés fogkő-eltávolítást, homokfújást és polírozást is tartalmaz. Az eljárás kb. 1,5 órát vesz igénybe.

PEROXID-MENTES RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Az érzékeny fogúak számára a peroxidmentes fogfehérítés nyújt kíméletes, ám látványos megoldást. Ez a fajta fogfehérítő rendszer nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, hatóanyaga a sodium-percarbonate, amely egy környezetbarát fehérítő. Mivel fájdalommentesen távolítja el az elszíneződésért felelős lerakódásokat és nem károsítja az ínyt, sem a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem.

A peroxidmentes fogfehérítés a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán általában 2-3 fokozatot tud fehéríteni. A fogfehérítő kezelés alkalmanként 3×10 percig tart.

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Az otthoni fogfehérítéssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban a fogak és az íny védelme érdekében csak fogorvos felügyelete mellett érdemes ezt a típusú fogfehérítő kezelést alkalmazni. Az otthoni fogfehérítő kezelés alkalmával a páciens kap egy fogfehérítő sínt és egy adag fogfehérítő pasztát, amit otthon tud használni. A fogorvos megmutatja a páciensnek a sín és a fogfehérítő anyag helyes használatát, hogy ezek után folytathassa a kezelést.

BELSŐ FOGFEHÉRÍTÉS

A gyökérkezelt fogak a szomszédos fogaknál sötétebbé válhatnak. Lehetőség van ezeknek a fogaknak a fehérítésére is. A gyökérkezelt fogak fehérítése során a fogorvos a fog koronai részének belsejébe helyezi a fehérítő anyagot, majd ideiglenes töméssel lezárja. Amint a fog színe eléri a kívánt fehérséget, a fehérítő anyag eltávolításra kerül. A kezelés egy végleges töméssel zárul.

A belső fogfehérítés tartóssága változó, általában 3 évig őrzi meg a fogfehérített színét.

A fogfehérítés minden esetben 0%-os UV-sugárzású, nagy intenzitású, hideg kék fényű, LED lámpával történik, ami nem melegíti a fogat. A leglátványosabb változás eléréséhez fogkő-eltávolítás és intraorális homokfúvás szükséges. Amennyiben a frontfogak szuvasak, a fehérítés inkább ront, mint használ.

Fontos tudnia!

2012 októbere óta új EU-s szabályozás lépett életbe a peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok alkalmazásával kapcsolatban. Ennek értelmében kozmetikai kezelésként maximum 6%-os hidrogen-peroxid tartalmú anyag használata megengedett. Fogorvosok – indokolt esetekben – továbbra is alkalmazhatnak ennél erősebb fehérítőt.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.