Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Damon fogszabályozás

Modern és szinte láthatatlan megoldás a torlódott fogak kezelésében. A Damon fogszabályozó készülék a ligírozás nélküli bracketteket kombinálja az emlékező ívekkel a fogak gyors és kényelmes mozgatása érdekében. Ismerje meg a Damon fogszabályozót, kattintson a címre!

Elégedetlen mosolyával, de nem tudja rászánni magát a rögzített fogszabályozó készülékre? A modern technika esztétikus megoldást kínál a legbonyolultabb fogproblémákra is.

A Damon Clear legnagyobb előnye, hogy szinte teljesen észrevehetetlen. A többi, úgynevezett „láthatatlan” fogszabályozónak látható fém részei vagy műanyag kapcsai vannak, amelyek sárgulhatnak a hosszú távú kezelések során, és a baktériumok is elszaporodhatnak rajtuk. A ligírozás nélküli Damon fogszabályozók diszkrétek, nem rozsdásodnak és nem színeződnek el. A fogszabályozó ellenáll a lerakódásoknak, és könnyen tisztítható.

Az önligírozó brackettek kisméretűek, rendkívül sima szélei gyengédek a fogakhoz és az ínyhez. Az emlékező drótok a hagyományos drótokhoz képest gyorsabban mozgatják a fogakat, és kevesebb aktiválást igényelnek.

Gyorsabb kezelés
A fogszabályozás kezelési ideje minden esetben egyénfüggő, ám a tanulmányok azt mutatják, hogy a Damon rendszerrel való kezelés ideje akár 6 hónappal is kevesebb lehet a hagyományos fogszabályozókhoz képest. Az eredmények gyorsan jelentkeznek, így látványosan javítják az arc profilját/formáját.

A készülékkel mindenféle rendellenesség javítható.

Kérdése van a Damon fogszabályozóval kapcsolatban Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

 

Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

Fáj a foga? Letört, begyulladt?

Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

+36 70 381 5871
+3670 595 5524

Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben kezelés is történik.

Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.