Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Láthatatlan fogszabályozó sín

Mindig is szeretett volna szabályosabb fogakat, még tökéletesebb mosolyt? Elkerülné a hagyományos, rögzített fogszabályozással járó kellemetlenségeket? Gyors és kényelmes megoldást keres?

A LÁTHATATLAN INNOVÁCIÓ – SÍNES FOGSZABÁLYOZÁS

A fogak szabályozásának leginnovatívabb eszközei a láthatatlan, kivehető sínes rendszerek, más szóval alignerek. A fogak mozgatását ekkor olyan sínek sorozatával érik el, amelyek megszólalásig hasonlítanak az otthoni fogfehérítéshez használt sínekre. Ráadásul a kezelés tervezési fázisában egy háromdimenziós animált ábra készül a fogainkról, így végigkövethetjük mozgásukat a kiindulási állapottól a kezelés befejezéséig.

Ha önnek fontos a jó megjelenés és a kényelem, érdemes az Egressy Dental rendelőiben elérhető Clear Aligner vagy NUVOLA® rendszert használnia. Ez teljesen átlátszó fogszabályozó sínek sorozatát jelenti, amelyek a fogakról készült lenyomatok alapján készülnek el. A kezelés alatt mindig új sínpárt készítenek egészen addig, amíg a kívánt eredményt el nem érik. Bár egy mozdulattal könnyedén eltávolíthatók, viselésük napi minimum 22 órában javasolt, tehát csak az étkezésekhez és fogmosáshoz vegyük ki a síneket, ha a kívánt eredményt az előre tervezett időn belül el szeretnénk érni.

HOGY MŰKÖDNEK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ SÍNEK?

Kisebb, főként esztétikai szabálytalanságok kezelésére tökéletes, komfortos és esztétikus megoldást kínálnak az úgynevezett alignerek. Nevezhetjük őket akár átlátszó fogszabályozóknak is, hiszen anyaguk tökéletesen átlátszó műanyag. A fogvédőhöz hasonlatos síneket érdemes egész nap viselni, de egy-egy fontos esemény alkalmával egy könnyed mozdulattal eltávolíthatja őket.

​HOGY TÖRTÉNIK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉS?

​A kezelés megtervezését követően a fogairól készült lenyomat alapján elkészül az első sínsorozat, mely három, fogaira tökéletesen illeszkedő, vékony, átlátszó sínt tartamaz. Minden sínt 2 hétig szükséges viselni, mielőtt a soron következőt használni kezdené. Ha mindhárom sínt „elhasználta”, új sorozatot készítünk. Minden egyes sín formája egy lépéssel közelebb áll az áhított végeredményhez, így a viselés során a fogak gyengéd mozgatását apró lépésenként érjük el.

​KINEK AJÁNLJUK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ SÍNEKET?

​Ezzel az eljárással elsősorban a fogazat enyhébb, leginkább esztétikai szabálytalanságai orvosolhatók. Különösen ajánlott azok számára, akik idegenkednek a hagyományos, rögzített fogszabályozóktól, és az azok viselésével járó, gyakran évekig tartó kompromisszumoktól.

MEGNÉZHETEM ELŐRE, MILYEN LESZ A VÉGEREDMÉNY?

Igen! A kezelés tervezési fázisában elkészül egy digitális látványterv az Ön fogairól, amiben a kezeléssel töltött idő függvényében megnézheti a fogak tervezett mozgatását a kívánt végeredmény eléréséig, így Ön azt már az előtt láthatja, mielőtt döntést hoz a kezelésével kapcsolatban.

FIZETHETEK A KEZELÉSEMÉRT RÉSZLETEKBEN?

Igen, a kivehető sínes fogszabályozók költségét nem kell egy összegben kifizetni, azt a kezelés során egyenletesen elosztott részletekben is rendezheti a szükséges kontrollvizsgálatok gyakoriságától függően 4-6 hetente.

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.