Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Rögzített fogszabályozó készülékek

A hagyományos, rögzített rendszerű fogszabályozó készülékekkel még a legnagyobb mértékű torlódás is jelentős eredménnyel kezelhető. Hatékonysága abban rejlik a többi készülékkel szemben, hogy a torlódott fogakra nagyobb erőt lehet vele kifejteni.

HAGYOMÁNYOS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉKEK

A rögzített fogszabályozók három fontos alkotóelemből épülnek fel. A brackettek a fogak felszínére erős kötőanyaggal rögzített apró “zárak”, amelyeknek mélyedéseiben fut végig az ívdrót. A brackettek az ív által kifejtett erőt a megfelelő irányba alakítják.

Az ív a brackettekben végigfutó hajlított drót, amelyet a kezelés során többször is cserélnek: kezdetben vékonyabb, rugalmasabb, a kezelés vége felé közelítve pedig egyre erősebb íveket használnak.

​A ligatúrák pedig a brackettek és a drótok egymáshoz kötését biztosítják. Leggyakrabban gumiligatúrákat alkalmaznak, amelyek apró, változatos színekben elérhető gumigyűrűk, de léteznek fém ligatúrák is.

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

Ha nem akar feltűnést kelteni fogszabályozójával, akkor sem kell aggódnia: a brackettek ugyanis elérhetők esztétikus kivitelben is.

​Ezek fogszínű kerámiából, vagy teljesen átlátszó zafírkristályból készülnek, ráadásul a fém ívek léteznek fehér színben, így az esztétikus rendszerek nagyon diszkrét, ízléses megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A kerámia- és zafír fogszabályozók brakettjei nem színeződnek el, így kevésbé kell kerülnie a kezelés során az erős árnyalatú ételeket, italokat sem.

FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAGJAINK

Az Egressy Dental csapata megalkotta Önnek az alábbi hagyományos, rögzített készülékekre vonatkozó fogszabályozó csomagjait, hogy ne csak rendezett, de egészséges is legyen a mosolya!

​Kérjen időpontot budai vagy pesti rendelőnkbe a lap alján található felületen, vagy elérhetőségeink egyikén és kezdje el a fogszabályozó kezelést nálunk!

​ZAFÍR FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAG

Hagyományos szerkezetű, rögzített esztétikus zafír fogszabályozó készülék esetén a csomag tartalma:

+ konzultáció
+ kezeléstervezés
+ professzionális fogtisztítás
+ készülék ragasztása
+ készülék havi aktiválása
+ készülék eltávolítása, retainer
+ ajándék fogkőeltávolítás a kezelés végén

FÉM FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAG

Hagyományos szerkezetű, rögzített fém fogszabályozó készülék esetén a csomag tartalma:

+ konzultáció
+ kezeléstervezés
+ professzionális fogtisztítás
+ készülék ragasztása
+ készülék havi aktiválása
+ készülék eltávolítása, retainer
+ ajándék fogkőeltávolítás a kezelés végén

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.