Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Fogpótlások

Kivehető vagy rögzített fogpótlásra van szüksége?

Az Egressy Dental épületében a fogászat mellett fogtechnika is működik, így a fogpótlások szigorú ellenőrzés mellett, rövid határidővel készülnek. A modern technológia háttér és a folyamatos fejlesztések garantálják, hogy a lehető legtökéletesebb munkák készüljenek a laborban.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

 • Kiváló orvos csapat
  Az Egressy Dental fogorvosai és szájsebészei területük kiváló szakemberei. Továbbképzésekkel és konferencia részvétellel követik a szakma legfrissebb újdonságait.
 • Saját fogtechnikai labor
  A fogtechnika nálunk házon belül van, így a munka gyorsabb, az egyeztetés közvetlen, ennek következtében a végeredmény még pontosabb lesz.
 • Diagnosztika a rendelőben
  Fogászati röntgent és CT-t is helyben, a rendelőben végzünk. Így Önnek egyetlen időpontot kell foglalnia hozzánk, és teljes körű ellátást kap.

A FOGHIÁNY NEM CSAK KELLEMETLEN, DE HOSSZÚ TÁVON TOVÁBBI PROMLÉMÁT OKOZ

A fogpótlást nem érdemes sokáig halogatni, hiszen a tartós foghiány számos probléma kialakulásához vezethet. Ezek megelőzhetők, ha a fogorvosa segítségével közösen kiválasztják az Ön számára ideális fogpótlás típust, és megszüntetik a foghiányt!

Lássuk, melyek ezek a problémák:

 • Rágási, harapási nehézségek, melyek hosszú távon emésztési problémákat is okozhatnak
 • Fennáll a további fogvesztés veszélye, hiszen a foghiányos terület körüli fogak gyakran mozogni kezdenek.
 • Az arcforma megváltozása is a foghiány következménye, hiszen a fogak támogatják az arccsontokat is.

A fogak pótlására most már számos különböző megoldás elérhető. Jelentkezzen be az Egressy Dental rendelőjébe, és találjuk meg közösen a legjobb megoldást az Ön számára!

EGYEDÜLÁLLÓ MEGOLDÁS: FOGTECHNIKAI LABOR A RENDELŐBEN!

Az Egressy Dental nem csak fogászati rendelő és diagnosztikai központ, hanem fogtechnikai labor is! Ez azt jelenti, hogy minden fogpótlás helyben készül, a legmodernebb technológiai eljárásokkal.

Ráadásul a fogtechnikus a kezelés során személyesen is jelen tud lenni: a végeredmény így pontosabb lesz, az esetleges problémák pedig közvetlenül megbeszélhetők, így a javítás gyorsabb és eredményesebb.

Teljes körű szolgáltatás nyújtunk! Nálunk a diagnosztika, a fogászat és a fogtechnikai labor egy helyen van, teljes csapatunk figyelme arra irányul, hogy az Ön fogpótlása tökéletes legyen.

Már tudja, milyen fogpótlást keres? Részletesebben tájékozódna az egyes fogpótlás típusokról? Tudjon meg többet az egyes fogpótlás típusokról!

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.