Jelenleg: csak akut ellátást biztosítunk, kérjük indulás előtt hívjon!
Keresés

Fogászati implantátum akció

FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOK MÁR 123.000 FT-TÓL!

Szabaduljon meg foghiányától! Rendelőnkben két különböző implantátum fajtából választhat.

Az amerikai Biomet 3i világszinten már több mint 30 éve meghatározó márka az orális implantológia területén. Az egyik legszélesebb termékpalettát nyújtja a protetikai megvalósítás terén. Ha Ön a legjobb megoldást szeretné választani, mi feltétlen a prémiumkategóriás Biomet 3i T3 implantátumát ajánljuk.

A Neo Biotech a második legnagyobb koreai implantátum gyártó cég. 15 éves múltra tekint vissza és ár-érték viszonylatban az egyik legmegbízhatóbb termék a piacon.

Mindkét implantátum típus erőssége az impantátum nagyfokú stabilitása és az élethosszig tartó garancia. Tudjon meg többet az implantátum beültetésről.

Biomet 3i implantátum bevezető akció 179.000Ft helyett 149.000Ft. Neo Biotech implantátum 139. 000 Ft helyett most csak 123.000 Ft /db, kettő vagy több implantátum behelyezése esetén.

A teljes kezelésre vonatkozó árajánlatot az implant konzultáción a kezelőorvos állítja össze a páciens egészségi állapota és egyedi igényei alapján, amely alap esetben az implantálásból, az implantátum felszabadításából (ínyformázás), a felépítményből és a koronából áll.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

Kedves Pácienseink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy fogászati rendelőnk 2020. március 20-tól bizonytalan ideig zárva lesz.

Reméljük, hogy a Magyarországon elrendelt veszélyhelyzet mihamarabb elhárul.

Amikor a Nemzeti Népegészségügyi Központ majd feloldja a fogászati szakellátás nyújtására vonatkozó tiltást, azonnal kinyitunk és telefonon megkeressük Önöket, hogy az ideiglenesen lemondott időpontokat - az eredeti foglalás sorrendjében - újra felvegyük.

Amennyiben kérdésük van, a következő telefonszámon állunk rendelkezésükre: +36-70-381-5871

Köszönjük a megértést és vigyázzunk Egymásra!

Üdvözlettel:
az Egressy Dental csapata