Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Esztétikai Fogászat

Az Egressy Dental számára fontos, hogy a szükséges konzerváló fogászati vagy szájsebészeti kezeléseken túl páciensei esztétikai igényeinek is megfeleljen a végeredmény. Éppen ezért rendelőinkben esztétikai kezeléseket is végzünk.

PORCELÁN HÉJAK

A porcelán héj a fog külső felszínére felhelyezett vékony, üvegszerű, nagy szilárdságú porcelán réteg. A legkevesebb zománcveszteséggel járó ultravékony kerámia héjakat főleg frontfogaknál érdemes használni. Teljesen fémmentes, tartós és manapság a legesztétikusabb fogpótlás, amely saját fogtechnikai laborunkban készül.

DIREKT HÉJAK

A direkt héjat ezzel szemben a fogorvos készíti el a fogászati székben egy speciális technika segítségével. Az anyagok rétegezési technikával kerülnek a fogfelszínre, oly módon, hogy az egyes anyagszíneket, amelyek alig térnek el egymástól, a fogorvos váltakozva alkalmazza.

ÉLPÓTLÁS

A száj front részén elhelyezkedő fogak a legsérülékenyebbek, akár egy pohár koccanása közben is letörhetnek. Az elülső fogak sérüléseit nem csupán esztétikai okokból érdemes kezeltetni, hiszen a fogak idővel akár el is halhatnak. Amennyiben csak a zománc sérül minimális mértékben, polírozással gyógyítható, súlyosabb fogsérülés esetén azonban élpótlás alkalmazása javasolt.​

RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

A rendelői fogfehérítés napjainkban már rutin kezelésnek számít, az Egressy Dental rendelőiben pedig kétféle eljárás közül választhatnak pácienseink. Ha azonnali látványos eredményt szeretnének, választhatják a 6% peroxidtartalmú fogfehérítést, az érzékeny fogúak számára viszont a peroxidmentes fehérítő eljárás nyújt kíméletes, ám látványos megoldást.

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Az otthoni fogfehérítéssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban a fogak és az íny védelme érdekében csak fogorvos felügyelete mellett érdemes ezt a típusú fogfehérítő kezelést alkalmazni. Ez igaz akár a sínbe nyomható fogfehérítő pasztás eljárás, valamint a fogfehérítő toll esetében is.

DREAM SMILE FOGFEHÉRÍTÉS

A Dream Smile Program egy professzionális, kombinált fogfehérítő csomag, amely több lépésből és technikából áll. Az egész műveletet egy alapos fogkő tisztítással kezdjük, majd lenyomat alapján otthoni fogfehérítő sínt készítünk. Végül pedig a garantáltan tökéletes és hosszan tartó fehérség elérése érdekében kombináljuk a lámpás rendelői és az otthoni sínes fogfehérítést. A kezelés több ülésben, több alkalommal történik, ez függhet a fogazat alapszínétől.

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben kezelés is történik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.