Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

E-max préskerámia – Erős, tartós, természetes hatású

Magas fényáteresztő képességű, szövetbarát, minimális beavatkozást igénylő megoldás a legtermészetesebb hatású végeredményért!

Abban az esetben, ha a lecsiszolt fogra nem készül fémsapka, fémmentes vagy teljes kerámia koronáról beszélünk. Mivel ilyenkor nincs jelen fém, és önmagában a kerámiának nagy a fényáteresztő képessége, így a magas esztétikai követelményeknek is megfelel.

Az Egressy Dentalnál is elérhető ez az innovatív megoldás, érdemes legalább a mosolyzónába eső fogaknál ezt választania az esztétikus és biztonságos, lenyűgöző hatású fogpótlásért. Fontos előny, hogy – a legtöbb esetben – kevesebbet kell az eredeti fogból csiszolni, hiszen az E-max koronát egyetlen tömbből préselik, így lesz kiemelkedően ellenálló a pótolt fogfelszín.

Az E-maxot leginkább héjak készítésére használják, de inlay-ek, vagy koronák alapanyagaként is tökéletes. Hosszú távú megoldás a fogászatban.

E-max préskerámia
E-max préskerámia

Fémmentes fogpótlás – Viszlát allergia!

Az E-max préskerámiával történő fogpótlás egyik legnagyobb előnye, hogy fém felhasználása nélkül készül, így még allergiás, illetve gyengült egészségi állapotban lévő pácienseknél is biztonsággal alkalmazható, kizárható a negatív reakció. Nincs fémes szájíz, nincs galvanizáció, a fémek nem oldódnak a nyálban, illetve nem is aktiválódnak. A fémmentesség természetesen garantálja a korróziómentességet is.

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.