Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Cirkon koronák és hidak – A legjobb választás

Tartós, ám esztétikus megoldást keres fogproblémájára? A cirkon fogpótlással nemcsak a fém fogpótlásokra jellemző ínyszéli szürkeség kerülhető el, hanem a fémallergia is!

A cirkónium-dioxid egy csúcsminőségű kerámia, melyet többek között az űrrepülésnél alkalmaznak. E ritka anyagfajtát oxigénnel vegyítik. Gyakran cirkóniumoxidnak, vagy egyszerűen csak cirkonoxidnak is nevezik.

A cirkonoxid kerámiát már több, mint 20 éve alkalmazzák a művi csípőprotézisekben. Ezek a kerámiák könnyen előállíthatóak: lényegében olyan ásványianyag részekből állnak, amilyenekből a csontstruktúra is felépül, így ezek felelnek meg a legjobban a természetes csontszöveteknek.

cirkon korona
cirkon korona cad cam

CAD/CAM technológia

A cirkon koronák készítése során úgynevezett CAD/CAM (számítógép segítségével tervezett és elkészített) technológiát alkalmazzuk, aminek köszönhetően mikrométeres pontosságot érhetünk el. Ez igen fontos a tökéletes illeszkedés és a hézagmentes korona elkészítéséhez.

Fémmentes fogpótlás – Viszlát allergia!

A cirkon fogpótlás egyik legnagyobb előnye, hogy fém felhasználása nélkül készül, így még allergiás, illetve gyengült egészségi állapotban lévő pácienseknél is biztonsággal alkalmazható, kizárható a negatív reakció. A cirkon nem vezeti az elektromosságot, nem lép kölcsönhatásba a szájban lévő fémekkel (pl. amalgámtömés).

Nincs fémes szájíz, nincs galvanizáció, a fémek nem oldódnak a nyálban, illetve nem is aktiválódnak. A fémmentesség természetesen garantálja a korróziómentességet is. A cirkon koronával és híddal elkerülhető a fém alapú koronáknál jellemző szürke ínyszél.

cirkon korona

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.