Biomet 3i prémiumkategóriás implantátum

A Biomet 3i az egyik legrégebbi amerikai fogászati implantátumokat előállító vállalat. Az elmúlt több mint 30 évben világszerte elterjedt, szinte minden országban található képviselete, ami biztosíték a hosszútávú alkatrészellátásra.

Biomet 3i implantátum
Biomet 3i implantátum

A Biomet 3i által 1996-ban kifejlesztett Osseotite felszín volt a világ egyik legmegbízhatóbb és legtöbbet kutatott és implantációs felszíne, amit az elmúlt 25 év rengeteg nemzetközi klinikai vizsgálata is bizonyít, de implantációs protetika terén is az egyik legteljesebb, mégis a legegyszerűbb kínálatot nyújtja.

Mi a legújabb T3® típusú implantátumot használjuk, amely kétféle formával (egyenes és gyökér forma), a legbiztonságosabb Certain® belső kapcsolattal és integrált Plattform Switchinggel rendelkező implantátum. Jelenleg ez a legfrissebb és leghatékonyabb technológiák esszenciája, amelynek a feladata, hogy az orvosok számára egyszerű, a pácienseknek pedig megbízható, kiszámítható és hosszútávú implantációs kezelést nyújtson.

Biomet 3i története

2015-ben a Biomet 3i egyesült egy másik neves amerikai implantátum gyártóval, és a cég neve Zimmer-Biomet lett.

Biomet 3i implantátum

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A költséghatékony implantátum.

Az Alpha Bio egy izraeli vállalat, lassan két évtizede foglalkozik fogászati implantátum tudományos fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. 2008-ban a cég a világ piacvezető implantátum gyártója a Nobel Biocare tulajdonába került.

Alpha Bio implantátum

Miért olyan népszerű az Alpha Bio implantátum család Magyarországon?

Immáron egy évtizede hazánkban is elérhetővé váltak az Alpha Bio Tec kiváló minőségű implantátumai.

Komoly előnyt jelent, hogy az Alpha Bio implantátum típusok jóval alacsonyabb áron elérhetők, mint a Nobel Biocare saját prémiumkategóriás termékei. Ezzel elérhetővé vált egy olyan implantátum márka, mely ugyan költséghatékony, de minőség tekintetében semmilyen hátrányt nem jelent a többi implantációs családhoz képest.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

Azonnali látványos eredményt szeretne? Válassza az erősebb hatóanyag tartalmú fogfehérítési eljárást! A 6% peroxidtartalmú fogfehérítő anyag a pórusokon át bejutva kioldja a fogból az évek alatt lerakódott szennyező anyagokat. Ez az Európai Uniós szabályoknak megfelelő legerősebb kozmetikai fogfehérítő szer. Most akciósan 59.900 Ft helyett csak 35.500 Ft, 2 főre pedig páros csomagban 59.000 Ft!

A fogfehérítő kezelés fogkő-eltávolítást, homokfújást és polírozást is tartalmaz. Az eljárás kb. 1,5 órát vesz igénybe.

Fontos tudnia!

2012 októbere óta új EU-s szabályozás lépett életbe a peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok alkalmazásával kapcsolatban. Ennek értelmében kozmetikai kezelésként maximum 6%-os hidrogen-peroxid tartalmú anyag használata megengedett. Fogorvosok – indokolt esetekben – továbbra is alkalmazhatnak ennél erősebb fehérítőt.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A mindennapi életben az elszíneződött, sárgás fogak vagy a rossz lehelet önbizalomhiányhoz vezethet. A fogak elszíneződésének számos oka lehet: a rendszeres kávé-, tea- és kólafogyasztás mellett a színes ételek, illetve a dohányzás is felelős az elsárgult fogakért.

A modern fogászati lehetőségeknek hála nem kell együtt élnie elszíneződött fogaival! A fájdalommentes fogfehérítés garantálja a fehéredést!

Extra érzékenyek a fogai?
A peroxidementes fogfehérítés kíméletes, ám látványos megoldást nyújt érzékeny, illetve extra érzékeny fogú páciensek számára is.

Ez a fajta fogfehérítő rendszer:

nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, hatóanyaga a sodium-percarbonate, amely egy környezetbarát fehérítő

fájdalommentesen távolítja el az elszíneződésért felelős lerakódásokat

nem károsítja az ínyt, sem a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem.

VISSZANYERNÉ FOGAI EREDETI FEHÉRSÉGÉT?

Vegye igénybe a kedvezményes fogfehérítést, és a kezelés mellé ajándék

ultrahangos fogkő-eltávolítást kap

homokfújással

polírozással*

Csomagok
Régi ár
Akciós ár
Alapcsomag
(egy fő részére)
50 900 Ft helyett
28 500 Ft
Páros csomag
(két fő részére)
101 800 Ft helyett
48 500 Ft
Családi csomag
(négy fő részére)
203 600 Ft helyett
88 500 Ft

Felhasználási feltételek:

Több fős csomag vásárlása esetén az első fogfehérítés alkalmával kell rendezni a teljes összeget. Több fős csomag vásárlása esetén a bejelentkezéskor, de legkésőbb az első fogfehérítés alkalmával meg kell nevezni a kedvezményezetteket. A fogfehérítéseket nem szükséges egy időben elvégezni. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2020. július 31-ig érvényes.

Látványosabb eredményt szeretne? Próbálja ki akciós, 6%-os peroxidos fogfehérítő kezelésünket csak 35.500 Ft-ért, ajándék fogkő-eltávolítással! Igény esetén kombinálja otthoni fehérítéssel is. A lehetőségekről érdeklődjön a rendelőben.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A NeoBiotech implantátumai titániumból készülnek, a legmodernebb, ún. SLA eljárással (homokfúvás és savkezelés kombinációja) felületkezelt csavarok a többi implantátumtípusnál jobb csont-implantátum kapcsolatot biztosítanak. NeoBiotech implantátumokat a világ 50 országában, mintegy 4 000 fogászaton alkalmaznak nap mint nap, hiszen a korszerű kialakításnak köszönhetően a kezelések sikerrátája kiugróan magas.

A NeoBiotech központja az USA-ban, Kaliforniában található, a gyártás és a kutatás/fejlesztés pedig Dél-Koreában zajlik 2000 óta, mely garancia a magas minőségre: gondoljunk csak az LG, a Hyundai, vagy a Samsung csúcskategóriás termékeire!

A páciensek és fogorvosok számára egyaránt ideális, hiszen:

 • Ár-érték aránya az egyik legjobb a piacon
 • Hosszan tartó, stabil fogpótlást eredményez
 • A kezelések sikerrátája kiemelkedő
 • A csavarok menetkiképzése révén a behelyezés kíméletes
 • Kitűnő minőség, melyet a fogorvosok világszerte ismernek

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

Mindig is szeretett volna szabályosabb fogakat, még tökéletesebb mosolyt? Elkerülné a hagyományos, rögzített fogszabályozással járó kellemetlenségeket? Gyors és kényelmes megoldást keres?

A LÁTHATATLAN INNOVÁCIÓ – SÍNES FOGSZABÁLYOZÁS

A fogak szabályozásának leginnovatívabb eszközei a láthatatlan, kivehető sínes rendszerek, más szóval alignerek. A fogak mozgatását ekkor olyan sínek sorozatával érik el, amelyek megszólalásig hasonlítanak az otthoni fogfehérítéshez használt sínekre. Ráadásul a kezelés tervezési fázisában egy háromdimenziós animált ábra készül a fogainkról, így végigkövethetjük mozgásukat a kiindulási állapottól a kezelés befejezéséig.

Ha önnek fontos a jó megjelenés és a kényelem, érdemes az Egressy Dental rendelőiben elérhető Happy Smile vagy NUVOLA® rendszert használnia. Ez teljesen átlátszó fogszabályozó sínek sorozatát jelenti, amelyek a fogakról készült lenyomatok alapján készülnek el. A kezelés alatt mindig új sínpárt készítenek egészen addig, amíg a kívánt eredményt el nem érik. Bár egy mozdulattal könnyedén eltávolíthatók, viselésük napi minimum 22 órában javasolt, tehát csak az étkezésekhez és fogmosáshoz vegyük ki a síneket, ha a kívánt eredményt az előre tervezett időn belül el szeretnénk érni.

HOGY MŰKÖDNEK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ SÍNEK?

Kisebb, főként esztétikai szabálytalanságok kezelésére tökéletes, komfortos és esztétikus megoldást kínálnak az úgynevezett alignerek. Nevezhetjük őket akár átlátszó fogszabályozóknak is, hiszen anyaguk tökéletesen átlátszó műanyag. A fogvédőhöz hasonlatos síneket érdemes egész nap viselni, de egy-egy fontos esemény alkalmával egy könnyed mozdulattal eltávolíthatja őket.

​HOGY TÖRTÉNIK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ KEZELÉS?

​A kezelés megtervezését követően a fogairól készült lenyomat alapján elkészül az első sínsorozat, mely három, fogaira tökéletesen illeszkedő, vékony, átlátszó sínt tartamaz. Minden sínt 2 hétig szükséges viselni, mielőtt a soron következőt használni kezdené. Ha mindhárom sínt „elhasználta”, új sorozatot készítünk. Minden egyes sín formája egy lépéssel közelebb áll az áhított végeredményhez, így a viselés során a fogak gyengéd mozgatását apró lépésenként érjük el.

​KINEK AJÁNLJUK A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ SÍNEKET?

​Ezzel az eljárással elsősorban a fogazat enyhébb, leginkább esztétikai szabálytalanságai orvosolhatók. Különösen ajánlott azok számára, akik idegenkednek a hagyományos, rögzített fogszabályozóktól, és az azok viselésével járó, gyakran évekig tartó kompromisszumoktól.

MEGNÉZHETEM ELŐRE, MILYEN LESZ A VÉGEREDMÉNY?

Igen! A kezelés tervezési fázisában elkészül egy digitális látványterv az Ön fogairól, amiben a kezeléssel töltött idő függvényében megnézheti a fogak tervezett mozgatását a kívánt végeredmény eléréséig, így Ön azt már az előtt láthatja, mielőtt döntést hoz a kezelésével kapcsolatban.

FIZETHETEK A KEZELÉSEMÉRT RÉSZLETEKBEN?

Igen, a kivehető sínes fogszabályozók költségét nem kell egy összegben kifizetni, azt a kezelés során egyenletesen elosztott részletekben is rendezheti a szükséges kontrollvizsgálatok gyakoriságától függően 4-6 hetente.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A hagyományos, rögzített rendszerű fogszabályozó készülékekkel még a legnagyobb mértékű torlódás is jelentős eredménnyel kezelhető. Hatékonysága abban rejlik a többi készülékkel szemben, hogy a torlódott fogakra nagyobb erőt lehet vele kifejteni.

HAGYOMÁNYOS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉKEK

A rögzített fogszabályozók három fontos alkotóelemből épülnek fel. A brackettek a fogak felszínére erős kötőanyaggal rögzített apró “zárak”, amelyeknek mélyedéseiben fut végig az ívdrót. A brackettek az ív által kifejtett erőt a megfelelő irányba alakítják.

Az ív a brackettekben végigfutó hajlított drót, amelyet a kezelés során többször is cserélnek: kezdetben vékonyabb, rugalmasabb, a kezelés vége felé közelítve pedig egyre erősebb íveket használnak.

​A ligatúrák pedig a brackettek és a drótok egymáshoz kötését biztosítják. Leggyakrabban gumiligatúrákat alkalmaznak, amelyek apró, változatos színekben elérhető gumigyűrűk, de léteznek fém ligatúrák is.

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

Ha nem akar feltűnést kelteni fogszabályozójával, akkor sem kell aggódnia: a brackettek ugyanis elérhetők esztétikus kivitelben is.

​Ezek fogszínű kerámiából, vagy teljesen átlátszó zafírkristályból készülnek, ráadásul a fém ívek léteznek fehér színben, így az esztétikus rendszerek nagyon diszkrét, ízléses megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A kerámia- és zafír fogszabályozók brakettjei nem színeződnek el, így kevésbé kell kerülnie a kezelés során az erős árnyalatú ételeket, italokat sem.

FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAGJAINK

Az Egressy Dental csapata megalkotta Önnek az alábbi hagyományos, rögzített készülékekre vonatkozó fogszabályozó csomagjait, hogy ne csak rendezett, de egészséges is legyen a mosolya!

​Kérjen időpontot budai vagy pesti rendelőnkbe a lap alján található felületen, vagy elérhetőségeink egyikén és kezdje el a fogszabályozó kezelést nálunk!

​ZAFÍR FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAG

Hagyományos szerkezetű, rögzített esztétikus zafír fogszabályozó készülék esetén a csomag tartalma:

+ konzultáció
+ kezeléstervezés
+ professzionális fogtisztítás
+ készülék ragasztása
+ készülék havi aktiválása
+ készülék eltávolítása, retainer
+ ajándék fogkőeltávolítás a kezelés végén

FÉM FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAG

Hagyományos szerkezetű, rögzített fém fogszabályozó készülék esetén a csomag tartalma:

+ konzultáció
+ kezeléstervezés
+ professzionális fogtisztítás
+ készülék ragasztása
+ készülék havi aktiválása
+ készülék eltávolítása, retainer
+ ajándék fogkőeltávolítás a kezelés végén

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A Roko fogsor hibrid anyagszerkezete öt év tudományos fejlesztés eredményének köszönhető. A laboratóriumi tesztek során a hagyományos fogsor merevségét és a legmodernebb fogászati anyagok ellenállóságát ötvözték, így készült el a merev és egyben a hagyományosnál rugalmasabb Roko fogsor.

A hagyományos fogsornál rugalmasabb, így használata kényelmesebb, kevésbe okoz feltörést. Évekig biztos megoldást jelent viselőjének, hiszen könnyen tisztítható, javítható. Megjelenése esztétikus, anyaga könnyebb, vékonyabb, ezért gyorsabban megszokható.

A ROKO FOGSOR ELŐNYEI A HAGYOMÁNYOS FOGSORHOZ KÉPEST:

 • esztétikusabb
 • kényelmesebb
 • vékonyabb
 • kevésbé törékeny, nem reped
 • hamarabb megszokható
 • kevésbé okoz hányingert
 • allergénmentes
 • könnyen tisztítható.

Stabil fogsor hajlékony testbe zárva – már 115.000 Ft-tól

Szeretnék rugalmas fogsort!

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A protézisek és a kivehető műfogsorok pótolják a hiányzó fogakat, így segítenek abban, hogy az arc visszanyerje korábbi tónusát.

Műfogsort általában teljes foghiány esetén érdemes választani, amikor már más megoldásra nincs lehetőség. A jól elkészített protézis nemcsak az ételek alapos megrágásánál segít, hanem a beszédben és az arc esztétikájához is nélkülözhetetlen “kellék”.

A műfogsor megakadályozza, hogy:

 • megereszkedjen az arc,
 • kitölti az orca és a száj területét, visszaadva annak korábbi tónusát.

A klasszikus protézisnél a nyálkahártya ventil hatása (vakuum) és az arcizmok tartják a helyén a fogpótlást. Érdemes az alsó és a felső fogsort egy időben elkészítettetni, hogy tökéletesen egyezzen a szín és a harapás. A műfogsor általában műanyagból készül. Sokan nehezen szokják meg a protézisüket. Attól félnek, hogy egy óvatlan pillanatban vagy egy rossz mozdulattól kiesik. Bár ez rendkívül ritkán fordul elő, ám a modern technikának köszönhetően már van lehetőség “extra rögzítésre is”.

FOGSOR TÍPUSOK:

HAGYOMÁNYOS FOGSOR

Külső esztétikai megjelenésében szinte azonos az újabb fejlesztésű anyagokból előállított protézisekkel. Íny színű alaplemeze a kivehető fogpótlásoknál már évtizedek óta jól bevált akrilát anyagból készül, ezért hívjuk ” hagyományos fogsornak”. Merevsége miatt könnyebben törik, de viszonylag könnyen is javítható. Ellentétben a modernebb kompozitokkal nyálkahártya irritáció előfordulhat az erre érzékenyeknél, valamint nagyobb abszorpciós (nedvesség felszívó) képessége miatt könnyebben plakkosodik, ezáltal gyakoribb tisztítást igényel.

ROKO RUGALMAS FOGSOR

A Roko fogsor hibrid anyagszerkezete öt év tudományos fejlesztés eredményének köszönhető. A laboratóriumi tesztek során a hagyományos fogsor merevségét és a legmodernebb fogászati anyagok ellenállóságát ötvözték, így készült el a merev és egyben rugalmas Roko fogsor. Tudjon meg többet a Roko fogsorról, kattintson ide!

IMPLANTÁTUMMAL RÖGZÍTETT FOGSOR

Az implantátummal rögzített fogsor stabilitása miatt sokkal magasabb komfortérzetet biztosít rágás közben, mint egy hagyományos fogsor. Az erősebb kapcsolat miatt a fogsor mérete is jelentősen csökkenthető. Azok, akik kényelmetlennek érzik a kivehető fogpótlást, dönthetnek a fogbeültetés mellett. A kezelés során 2-4 műfog kerül beültetésre, amelyek a fogsor elmozdulását patentes rögzítőelemek segítségével tökéletesen megakadályozzák. Tudjon meg többet az implantálásról, kattintson ide!

RÉSZLEGES FÉMLEMEZES FOGPÓTLÁS

Olyan fogmű, amely a szájban nagyobb helyet foglal el, mint a természetes fogak, mert beborítja a száj nyálkahártyájának egyes területeit is. Anyaga általában műanyag és fém kombinációja, részei alaplemez, műíny, műfogak és az elhorgonyzás eszközei kapcsok, csúsztatók.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

A koronák és hidak a leggyakrabban használt rögzített fogpótlások, melyek készülhetnek lecsiszolt fogakra, vagy implantátum csonkokra – különböző anyagokból.

KERÁMIÁVAL LEPLEZETT HÍD

Ugyanazzal az eljárással készül, mint a kerámiával leplezett korona, de több fog pótlása esetén összefüggő fémváz, azaz híd készül. A hídban lehet minden tag egy lecsiszolt fogcsonkra rögzítve, de egy, esetleg több fog hiánya esetén készülhet ún. lengő tag is a hiányzó fog vagy fogak pótlására.

INLAY-VEL RÖGZÍTETT HÍD

Nagy előnye, hogy nem kell a hiány melletti fogakat teljesen lecsiszolni. Hátránya viszont, hogy az inlay-k nem, vagy csak nehezen leplezhetők, így esztétikai kifogás merülhet fel.

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.