Változó
Keresés

Dr. Záhonyi Zsanett, fogszakorvos

Dr. Záhonyi Zsanett vagyok, fogszakorvos. A diplomámat 2011-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzését követően a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakképzés felé orientálódtam és államilag finanszírozott járóbeteg-ellátásban, majd pedig magánpraxisban helyezkedtem el. A szakképzés 2 éve alatt a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának Konzerváló Fogászati és Fogpótlástani Tanszékén illetve külső akkreditált képzőhelyen dolgoztam a legkiemelkedőbb oktatók szakmai irányítása alatt. A legkedvesebb fogászati területeim: az egészséges foggal funkciójában és esztétikájában nagymértékben megegyező restaurátumok (tömések) készítése és a fogak gyökérkezelése. Angolul és franciául is beszélek.

Munkám során arra törekszem, hogy hazánkban a fogászati ellátás színvonala növekedhessen és a lakosság számára a szájhigiénés ismeretek a mindennapok fontos részévé váljanak. A fogászati kezeléseken törekszem az oldott, feszültségmentes hangulat kialakítására és a fogak fájdalommentes ellátására. Fontos számomra, hogy a legújabb anyagokat és módszereket alkalmazzam a munkám során, ezért folyamatosan képzem magam a fejlődés érdekében.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő: 8.00-13.00
Kedd: 8.00-13.00
Szerda: 15:00 – 20:00
Csütörtök: változó
Péntek: változó

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.