Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Dr. Szukhentrunk Szandra, fogorvos, gyermekfogorvos

Dr. Szukhentrunk Szandra, gyermekfogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Szakmai utam során hamar kiderült számomra, hogy a gyermekfogászat áll szívemhez legközelebb, ennek megfelelően ezidáig a gyermekfogászati ellátásban gyűjtöttem a legtöbb tapasztalatot.

Úgy gondolom, hogy a gyermekfogászat az a területe a fogászatnak, ahol különösen fontos a hitelesség, az együttérző, kedves kommunikáció, a szakmai korrektség és precizitás, hiszen egy jó első fogászati élmény megalapozhatja a későbbi pozitív hozzáállást a fogászati vizsgálatokhoz. Mindig is úgy tekintettem a munkámra, mint egy csapatmunkára, melyben az otthoni felkészülésnek és prevenciónak ugyanolyan fontos szerepe van, mint a rendelőben történő kezeléseknek. Ahhoz, hogy a gyermek az esetleges kezdeti szorongását legyőzve, bátran járjon fogorvoshoz, a szülő, asszisztens és fogorvos együttműködése szükséges.

Pontosan ezért tartom fontosnak a bizalomteljes légkör kialakítását, melyben gyermek és felnőtt is jól érezheti magát, akár egy olyan ijesztőnek tűnő helyzetben is, mint a fogorvosi kezelés.

RENDELÉSI IDŐ

Kedd: 15:00-tól 20:00-ig

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.