Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Dr. Szabóné Dr. Rezsabek Zsófia, fogorvos, gyermekfogorvos (szülési szabadságon)

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Az egyetem alatt próbáltam minél több lehetőséggel élni, minél jobban fejleszteni mind gyakorlati, mind elméleti tudásomat. A helyi, valamint az Országos Tudományos Diákköri Konferencián is díjakat szereztem.

Kiskorom óta fontos számomra, hogy a környezetemben lévő emberek jól érezzék magukat mellettem, ezért nagyon odafigyelek a metakommunikációjukra is. A kezelések előtt megmutatom nekik a számukra eddig ismeretlen eszközöket, elmondom, milyen érzéseket tapasztalhatnak a kezelés során, és hogy hogyan jelezhetik számomra, ha ez kellemetlen nekik.

Több esetben kaptam azt a visszajelzést a pácienseimtől, hogy soha életükben nem volt még ilyen pozitív élményük a fogászati kezelés; és ami a legmeglepőbb volt számomra: voltak, akik el is aludtak a székben a kezelés alatt.

RENDELÉSI IDŐ

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.

Szerda: 8:00 – 17:00
Péntek: 14:00-20:00

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.