Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Dr. Sebestyén Apollónia Kincső, fogorvos, gyermekfogorvos

Dr. Sebestyén Kincső, Egressy Dental

2018-ban diplomáztam a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi karán, ezután Budapesten kezdtem praktizálni. Magyar, román és angol nyelven beszélek.

Gyerekkorom óta jómagam is számos alkalommal ültem a fogorvosi székben páciensként, így egész fiatalon elhatároztam, hogy fogorvos leszek. A gyermekfogászat áll hozzám a legközelebb, mivel úgy gondolom, hogy innen indul ki az, hogy felnőtt korban a páciensek számára mennyire lesz fontos a szájhigiéné, illetve a fogak kezelése. Ha valakinek már kora gyermekkorban rossz tapasztalatai vannak, akkor később nagyon nehéz bevezetni a fogorvosi kezelésekbe az átélt traumák miatt. Éppen ezért a tejfogak kezelése ugyanolyan fontos, mint a maradó fogazaté.

A mai felnőttek kb. 70%-a azért nem jár fogorvoshoz, mert fiatal korukban valamiféle trauma érte őket. A traumát okozhatta a nem kifejezetten megértő fogorvos, a fájdalmas fogászati kezelések stb. A gyermekeknél az egyik legfontosabb feladat a fogorvostól való félelem megelőzése, ezért mindenképpen ajánlott akár olyan helyzetben is elhozni a kis pácienseket, amikor nincsen különösebb panaszuk. Ez azért jó, mert megszokják a rendelői környezetet és a fogorvos jelenlétét. Ha a kisgyermek megszokja a látogatásokat a fogorvosnál, akkor idősebb korában sem fog félni a kezelésektől.

A beavatkozások minden lépését elmagyarázom a pácienseimnek, felkészítem őket arra, hogy milyen érzésre számíthatnak, és hogy nincs mitől félniük. Nagy türelem és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy semmilyen negatív élmény ne érje a legkisebb pácienseket. Fontos számomra, hogy a fogorvosi székben szeretve és biztonságban érezzék magukat a gyerekek, és a legnagyobb türelemmel forduljak feléjük.

RENDELÉSI IDŐ

Péntek: 14:00-tól 20:00-ig

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Black Friday akció az Egressy Dentalban!

  Black Friday Konzi csomag
  Panoráma röntgen, állapotfelmérés és kezelési terv árajánlattal most 17.000 Ft helyett mindössze 9.860 Ft-ért!

  Black Friday Fogfehérítés akció, ajándék fogkő eltávolítással
  Bleach Smile rendelői peroxidos fogfehérítés 80.000 Ft helyett most 59.000 Ft-ért vagy 6% peroxidos rendelői fogfehérítés 69.000 Ft helyett 45.000 Ft-ért.

  Black Friday dentálhigiéniai csomag
  Fogkő eltávolítás és szájhigiéniai tanácsadás 24.000 Ft helyett most mindössze 19.200 Ft-ért!

  Részletek és bejelentkezés