Jelenleg: Zárva vagyunk!
Keresés

Dr. László Zsuzsa

Bemutatkozás

Dr. László Zsuzsa fogszakorvos és szájsebész vagyok. 2009-ben a PROTOSZ Idegenforgalmi és Protokoll Szakközépiskola Protokoll-ügyintéző szakán végeztem, majd 2014-ben általános fogorvosi diplomát szereztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. 2014. és 2017. között az SE Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika dento-alverolaris sebész szakirányú rezidensképzésén végeztem, ezzel 2017. novemberére szereztem meg dentoalveolaris sebész szakvizsgámat.

Emellett mindig is érdekelt a szájsebészet, valamint az implantológia. Jól beszélek angolul és olaszul, így külföldi pácienseimmel is gyorsan megtalálom a közös hangot. ​

Fontos számomra, hogy a pácienseim kezelését kellemes környezetben, maximális odafigyeléssel végezzem. A 2019-es év elején kerültem az Egressy Dental csapatába, ahol eddig megszerzett tudásommal és tapasztalataimmal állok a bejelentkezők rendelkezésére.

RENDELÉSI IDŐ

Csütörtök: 8:00-tól 13:00-ig (kéthetente)

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.