Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Belső fogfehérítés

Páciensünk ősszel kereste meg rendelőnket, elégedetlen volt felső front fogaival. Dr. Varga Péter látványos változást idézett elő a kérdéses területen. Hogyan szüntette meg az elszíneződéseket? Megmutatjuk!

Roman 2015. októberében érkezett a rendelőnkbe. Gyökérkezelt fontfoga elszíneződött, és több korábban készült tömésével is problémák voltak. Dr. Varga Péter fogszakorvos elsőként egy fogkő-eltávolítást és polírozást javasolt, hogy az elszíneződött fogak újra visszakapják eredeti fényüket.

A fogkő-eltávolítás után következett a fogak felszínének simára polírozása. Ennek hatására a fogak színe több árnyalatot is világosodott, csillogóbbá váltak és ellenállóbak lettek a lepedékkel, baktériumokkal szemben. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amely hosszú ideig garantálja a fogak épségét.

Belső fogfehérítés
Roman gyökérkezelt frontfoga az évek során elszíneződött, ezért belső fogfehérítésre volt szükség. Dr. Varga Péter a fog koronai részének belsejébe helyezte a fehérítő anyagot, majd ideiglenes töméssel lezárta. Több alkalom kellett, hogy a fog színe elérje a kívánt fehérséget, ezután a fehérítő anyagot eltávolította, majd egy végleges töméssel lezárta. A fogfehérítés után a régi, elszíneződött, szuvas tömések cseréje következett.

Páciensünk mosolya rövid idő alatt látványos változáson ment át. Roman újra visszanyerte magabiztos fellépését, hála Dr. Varga Péter kezeléseinek.

Elégedetlen a mosolyával?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.






    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.