Jelenleg: Nyitva vagyunk! (08:00 - 20:00)
Keresés

Előtte-utána

Lessen be a kulisszák mögé! Ismerjen meg konkrét fogászati eseteket, amelyeket a rendelőben kezeltünk. Előtte-utána képek fogorvosaink székéből.

Előtte-utána: Elszürkült fogak kezelése
Páciensünk elégedetlen volt metszőfogaival: a gyökérkezelés után elszürkült fogai miatt fordult Bévárdi Réka doktornőhöz. A belső fogfehérítés nem nyújtott volna megoldást, ezért a porcelán héj mellett döntöttünk. Tovább >>>

Előtte-utána: Új mosoly héjkerámiával

Páciensünk elégedetlen volt metszőfogaival: a gyökérkezelés után elszürkült fogai miatt fordult Bévárdi Réka doktornőhöz. A belső fogfehérítés nem nyújtott volna tökéletes megoldást, ezért a porcelán héj mellett döntöttünk.

A porcelán héj az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya. A technikának köszönhetően a kisebb formai hibák, elszíneződések és esztétikai hibák rövid időn belül, minimális fogveszteséggel megszüntethetők.

A héjkerámia sokkal kevésbé károsítja a fogakat, mintha lecsiszolnánk őket és koronákat készítenénk rá. Mivel a fog csak esztétikai szempontból zavarta páciensünket, ezért szerettük volna, ha az ép foganyag a legkisebb méretben károsodik.

A kerámia héjak két ülésben készültek: első alkalommal a fog látható, elülső felszínének megmunkálására volt szükség, majd az így vett lenyomatra elkészültek a porcelán héjak. Páciensünk nagyon elégedett volt a végeredménnyel, hiszen az „új fogak” mind színben, mind formailag tökéletesen illeszkedtek eredeti fogaihoz.

Fogproblémája van? Kérjen időpontot kezelésre:

Előtte-utána: Új fogsor készítése

Páciensünk több problémával is érkezett a rendelőbe: fogszuvasodás miatt meglazultak a fogai, és a régi fogpótlásával sem volt elégedett. Rendelőnkben mindig a fogmegtartó kezeléseket javasoljuk elsőként, hiszen az eredeti fogaknál nincs értékesebb alapanyag. Néha azonban érdemes a teljes kivehető fogpótlás mellett dönteni. Páciensünk esetében is ez volt az ideális megoldás – mind anyagi, mind esztétikai szempontból.

A fogak eltávolítása után lenyomatot vettünk, majd az arcformájához illő fogsort készítettünk. Ez kevesebb, mint 2 hetet vett igénybe.

Fogproblémája van? Kérjen időpontot kezelésre:

 

További Előtte-Utána cikkek