Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Viszlát, régi mosoly!

Attila ősszel járt a rendelőnkben. Komplex problémával fordult a mosolyszépítések szakértőjéhez, Dr. Bévárdi Rékához. Attilát az elszíneződött gyökérkezet foga mellett régi tömései és a diasztémája is zavarta.

Milyen módszerrel lett tökéletes a mosolya? Megmutatjuk!

Attilát régóta zavarta a gyökérkezelés miatt elszíneződött frontfoga, a régi – már nem illeszkedő – tömései, illetve a rés a fogai között. Ősszel döntött úgy, hogy felkeresi Dr. Bévárdi Rékát, hogy közösen oldják meg a problémáját.

A doktornő elsőként egy fogkő-eltávolítással egybekötött fogfehérítést javasolt neki. A kezeléssel nemcsak a fogakra rakódott lepedéket távolították el, de több árnyalatot is fehérítettek Attila fogain. A régi tömések cseréjét már az új fogszínhez igazították. Az elszíneződött frontfogat sajnos belső fogfehérítéssel nem lehetett volna tökéletesen kifehéríteni, ezért Attila a doktornő javaslatára az E.max koronák és héjak mellett döntött.

A kerámia héj alkalmas arra, hogy fogszabályzás nélkül zárja a fogak közötti hézagokat, így Attila két legyet ütött egy csapásra. Nemcsak az elszíneződött fogtól, hanem a réstől is egy ülésben megszabadult.

Hosszú távú megoldás – E.max préskerámiából készült héj
Az IPS E.max kerámia a legerősebb szájba alkalmazott fogászati kerámia, ami napjainkban elérhető. A tartóssága mellett a másik nagy előnye, hogy tökéletesen élethű, nem lehet megkülönböztetni az eredeti fogtól. Teljesen fémmentes és hipoallergén, így fém-érzékeny pácienseknek is remek alternatívát jelent. A korábbi 3,5 fogszín a kezelések hatására ragyogó A1 lett.

Attila nagyon elégedett volt a végeredménnyel, új fogpótlásainak hála újra bátran mosolyog!

Elégedetlen mosolyával?

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.