Jelenleg: Nyitva vagyunk! (08:00 - 20:00)
Keresés

Előtte-utána: Viszlát, régi mosoly!

Attila ősszel járt a rendelőnkben. Komplex problémával fordult a mosolyszépítések szakértőjéhez, Dr. Bévárdi Rékához. Attilát az elszíneződött gyökérkezet foga mellett régi tömései és a diasztémája is zavarta.

Milyen módszerrel lett tökéletes a mosolya? Megmutatjuk!

Attilát régóta zavarta a gyökérkezelés miatt elszíneződött frontfoga, a régi – már nem illeszkedő – tömései, illetve a rés a fogai között. Ősszel döntött úgy, hogy felkeresi Dr. Bévárdi Rékát, hogy közösen oldják meg a problémáját.

A doktornő elsőként egy fogkő-eltávolítással egybekötött fogfehérítést javasolt neki. A kezeléssel nemcsak a fogakra rakódott lepedéket távolították el, de több árnyalatot is fehérítettek Attila fogain. A régi tömések cseréjét már az új fogszínhez igazították. Az elszíneződött frontfogat sajnos belső fogfehérítéssel nem lehetett volna tökéletesen kifehéríteni, ezért Attila a doktornő javaslatára az E.max koronák és héjak mellett döntött.

A kerámia héj alkalmas arra, hogy fogszabályzás nélkül zárja a fogak közötti hézagokat, így Attila két legyet ütött egy csapásra. Nemcsak az elszíneződött fogtól, hanem a réstől is egy ülésben megszabadult.

Hosszú távú megoldás – E.max préskerámiából készült héj
Az IPS E.max kerámia a legerősebb szájba alkalmazott fogászati kerámia, ami napjainkban elérhető. A tartóssága mellett a másik nagy előnye, hogy tökéletesen élethű, nem lehet megkülönböztetni az eredeti fogtól. Teljesen fémmentes és hipoallergén, így fém-érzékeny pácienseknek is remek alternatívát jelent. A korábbi 3,5 fogszín a kezelések hatására ragyogó A1 lett.

Attila nagyon elégedett volt a végeredménnyel, új fogpótlásainak hála újra bátran mosolyog!

Elégedetlen mosolyával?

Jelentkezzen be most:


KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

További Előtte-Utána cikkek