Jelenleg: Nyitva vagyunk! (08:00 - 20:00)
Keresés

Előtte-utána: rendelői fogfehérítés

Fruzsi a szalagavatója előtt keresett meg minket. A fiatal lány fehérebb és csillogóbb fogakat szeretett volna a nagy eseményre, ezért Zsolnai Éva dental higiénikusunk a fogkő-eltávolítással egybekötött rendelői fogfehérítést javasolta neki.

Hány árnyalatot fehéredtek Fruzsi fogai? Tekintse meg az előtte-utána képeket, kattintson ide!

Fruzsi januárban kereste fel a rendelőnket: a gimnazista lány élete fontos eseményére szerette volna kifehéríttetni a fogait. A rendelői peroxidmentes fogfehérítés mellett döntött, mert az az érzékeny fogúak számára is látványos, ám kíméletes megoldást nyújt.

A kezelést egy fogkő-eltávolítás előzte meg. Az ultrahangos depurátorral a fogkő szinte lepattant Fruzsi fogfelszínéről anélkül, hogy a fogzománcát károsította volna. Ezt követte a fogak felszínének simára polírozása, amelynek hatására  a fogak színe több árnyalatot is világosodott, és csillogóbbá vált. A homokfújás hatására pedig a nehezen hozzáférhető behúzódások és barázdák is teljes mértékben megtisztításra kerültek.

A rendelőben használt EU komfort peroxidmentes fogfehérítő gél nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, hatóanyaga a sodium-perborate, amely egy környezetbarát fehérítő. Mivel fájdalommentesen távolítja el az elszíneződésért felelős lerakódásokat és nem károsítja az ínyt, sem a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem. Fruzsi fogait 3×10 percig fehérítettük.

A fiatal lány nagyon elégedett volt a végeredménnyel. Reméljük, Fruzsi boldogan mosolyog majd szalagavatóján gyönyörűen csillogó fogaival!

Szeretné igénybe venni a fogfehérítő kezelést? Kérjen időpontot kezelésre:

 

További Előtte-Utána cikkek