Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Mosoly-helyreállítás implantátummal

Számunkra nincs lehetetlen eset – ezt bizonyítja Csaba története is. Betegünk számos szuvas és több hiányzó foggal érkezett rendelőnkbe, de Dr. Varga Péter közreműködésének hála ma már bátran mosolyog.

Milyen technikával értek el ilyen látványos eredményt? Megmutatjuk!

Csaba tavaly nagy lépésre szánta el magát: sok évnyi halogatás után úgy döntött, belevág egy hosszadalmas fogászati kezeléssorozatba. 2014-ben kereste fel rendelőnket, hogy teljes mosoly-helyreállítást kérjen. Kezelőorvosa Dr. Varga Péter lett, aki a fémmentes esztétikus koronák és hidak készítésére specializálódott. Az első pár ülésben a menthető fogak helyreállítására és a letört foggyökerek eltávolítására került sor.

Implantátum – A csiszolásmentes megoldás

A hiányzó fogak egy része implantálással, azaz foggyökér beültetéssel lett pótolva. Csabának fontos volt, hogy ne kivehető, hanem rögzített fogpótlása legyen, így az implantálás mellett döntött. A fogbeültetésnek köszönhetően kellemetlen mellékhatások nélkül lehet helyettesíteni a hiányzó fogakat úgy, hogy megóvjuk a szomszédos ép fogakat a csiszolástól.

Az implantátumok a hiányzó fogakat helyettesítik – beleértve a fogak gyökerét is. A korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek behelyezésre (implantálásra). Az implantálásról itt olvashat bővebben! A műtétet szájsebészünk végezte.

 Tökéletes végeredmény

A szükséges gyógyulási idő letelte után Csabának elkészültek a cirkon és a fémkerámia koronái. A cirkon fogpótlás egyik legnagyobb előnye, hogy fém felhasználása nélkül készül, így még allergiás, illetve rossz egészségi állapotban lévő pácienseknél is kizárt a negatív reakció.

Ez a fajta fogpótlás remek esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik, szinte megkülönböztethetetlen az eredeti fogtól. Fényáteresztő képességének köszönhetően felveszi a fog eredeti színét.

Csaba mosolya teljesen megújult, betegünk tökéletesen elégedett volt a végeredménnyel.

Fogproblémája van?

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.