Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Hollywoodi mosoly

Páciensünk elégedetlen volt mosolyával: szabályosabb és sokkal fehérebb fogakra vágyott. Úgy érezte, hogy a rendelői fogfehérítés nem nyújtana tökéletes megoldást számára, ezért a porcelán héjak mellett döntött.

A porcelán héj egyesíti magában a legmagasabb esztétikai elvárásokat: a fogpótlással nemcsak a fog színén, hanem formáján és a fogak állásán is lehet javítani. Páciensünk mind a három előnyt élvezhette a beavatkozás után: az elszíneződött felső fog újra szép lett, a mosoly kiszélesedett, a fogak egy vonalba kerültek.

A kezelés három ülésben történt:

Az első ülés a fognyaki szuvasodás kezelésével kezdődött, majd a fog látható, elülső felszínének megmunkálására volt szükség. Az így vett lenyomatra elkészültek a porcelán héjak. A lecsiszolt fogakra ideiglenes pótlások készültek.

A második alkalommal ellenőriztük a színt és a formát. Hölgy betegünk hófehér Hollywoodi mosolyra vágyott, ezt A1-es fogszínnel értük el. A harmadik, egyben utolsó üléskor Dr. Bévárdi Réka beragasztotta a kerámia héjakat. Páciensünk nagyon elégedett volt a végeredménnyel, hiszen az „új fogakkal” végre elérte azt a külsőt, amire mindig is vágyott.

 

Szeretne többet megtudni a kezelésről?

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.