Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Fognyaki kopás kezelése héjkerámiával

Edina tavasszal járt rendelőnkben: a kismama nemcsak a fogai alakjával és színével volt elégedetlen, hanem a metszőfogain található fognyaki kopással is. Dr. Bévárdi Réka természetesen tökéletessé varázsolta fogait.

Hogyan sikerült orvosolni a problémát? Megmutatjuk!

Edinát zavarta szabálytalan felső fogsora. A kismama sem fogai színével, sem alakjával nem volt megelégedve. Tavasszal kereste fel a rendelőben Dr. Bévárdi Rékát, az esztétikai kezelések specialistáját.

A doktornő a kezeléssorozat első lépéseként egy rendelői fogfehérítést ajánlott Edinának. A fogkő-eltávolítást és peroxidmentes fogfehérítést a kismama egy otthoni fogfehérítő kezeléssorozattal egészítette ki, hogy végeredmény tökéletes legyen. A fognyaki tömések nem nyújtottak volna kellően esztétikus megoldást Edinának, így páciensünk Dr. Bévárdi Réka tanácsára az E.max héjkerámia mellett döntött.

Tökéletesen élethű fogak

A porcelán héj az ilyen esztétikai problémákra lett kifejlesztve: letört, elcsavarodott, repedt, sérült vagy esztétikailag zavaró eseteknél, például túl rövid frontfogaknál ajánlott a használata.

A porcelán héj a fog külső felszínére felhelyezett vékony, üvegszerű, nagy szilárdságú porcelán réteg, amellyel a fogorvos természetes hatású, egyenletes és ragyogó mosolyt tud létrehozni. Edinának 6 darab E.max porcelán héj készült 3 ülésben.

Az elkészült fogpótlás tökéletesen élethűre sikerült, mind formájában, mind színében illeszkedett az eredeti fogakhoz.

Szeretne többet megtudni a héjkerámia technikáról? Kérjen időpontot konzultációra:

 

Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

Fáj a foga? Letört, begyulladt?

Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

+36 70 381 5871
+3670 595 5524

Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.