Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Fogászati fóbia

György májusban kereste fel a rendelőnket: évek óta fogászati fóbiában szenvedett, ami a fogain is meglátszott. Dr. Varga Péter fogorvos megnyugtató személyiségének hála egészséges és esztétikus fogsorral távozott.

Ismerje meg György esetét, kattintson ide!

 

György rettegése a fogorvosoktól már elviselhetetlen méreteket öltött, előfordult, hogy elájult a kezelőszékben. Az évekig halogatott kezelések miatt rendkívül komplex problémával kereste fel májusban Dr. Varga Pétert:

  • a fogai el kezdtek szuvasodni, íny alatti fogkő is kialakult már nála,
  • a hiányos oldalsó fogai következtében csökkent a harapási magassága,
  • a front régióban megkoptak a fogai.

Esztétikus fémmentes megoldások

Páciensünk egy hosszú kezeléssorozatba vágott bele. Dr. Varga Péter elsőként az íny feletti és alatti fogkőtől szabadult meg, utána eltávolította a szuvasodásokat, majd megemelte a harapását az egészséges szintre.

György az esztétikus fémmentes fogpótlások mellett döntött. Az alsó-felső front régióba szóló E.max préskerámia héjak és koronák, míg az alsó-felső hátsó részekre CAD/CAM számítógépes technológiával cirkónium hidak készültek.

Hogyan érezte magát György a kezelések alatt?

VÉLEMÉNY

A bizalom, amely kialakult György és kezelőorvosa között, segített legyőzni évtizedek óta tartó rettegését a fogorvosoktól. A hónapokig tartó beavatkozások meghozták az eredményt, hiszen György újra mer mosolyogni immár egészséges és esztétikus fogsorával.

Ön is dental fobiaban szenved? Segítünk megoldani a problémáját:

 

Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

Fáj a foga? Letört, begyulladt?

Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

+36 70 381 5871
+3670 595 5524

Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.