Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Esztétikus kivehető fogsor

Magdolna teljes foghiánnyal érkezett rendelőnkbe: új esztétikus kivehető fogsort szeretett volna, amivel kényelmesen ehet és ihat. Fontos volt számára, hogy a protézis elsőre „ne tűnjön fel”, ebben kérte Dr. Varga Péter segítségét.

Miért érdemes a korábbi fogakhoz hasonló fogsort készíttetni? Megmutatjuk!

Sokan nem tudják, hogy a jó fogsor nemcsak a rágásban segít: egyszerre oldja meg a páciens esztétikai és funkcionális problémáját, azaz szép, kényelmes és jól is használható. Magdolna új fogsorra vágyott, ami egyszerre szabadítja meg nehézségeitől: a bizonytalan evéstől, az önbizalom-hiányos mosolytól és a pösze beszédtől.

Magdolna Dr. Varga Péterhez fordult, aki korszerű fogpótlások készítésére specializálódott. A doktor úr számára kiemelt fontosságú, hogy korszerű, és tartós anyagokkal dolgozzon, amelyek tökéletes végeredményt biztosítanak a pácienseknek. Magdolna szerette volna, ha műfogai harmonikusan illeszkednek az arcához és a mosolyához, és nem keltenek művi hatást.

Fiatalság három ülésben
Első ülésben Dr. Varga Péter tanulmányi lenyomatot készített Magdolna szájáról, amire elkészült a személyre szabott funkciós kanál. Ennek használatával még pontosabb fogpótlást lehet készíteni. Magdolna alsó-felső fogsora egy időben készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a szín és a harapás.

Ezután következett a fogpróba, ahol a fogak formája, színe és egymáshoz való viszonyuk került kontroll alá. Az utolsó ülés alkalmával Magdolna már az új fogsorával távozhatott. Az elkészült műfogsor tökéletesen illeszkedett Magdolna stílusához és habitusához.

Nem elhanyagolható a tény, hogy a megfelelő protézisnek köszönhetően Magdolna éveket fiatalodott. A jól elkészített protézis felér egy ráncfeltöltő műtéttel, hiszen a műfogsor megakadályozza, hogy megereszkedjen az arc, kitölti az orca és a száj területét, visszaadva annak korábbi tónusát.

Páciensünk nagyon elégedett volt a végeredménnyel.

Foghiánya van?

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogászati ügyelet az Egressy Dentalban!

  Fáj a foga? Letört, begyulladt?

  Hívjon minket és akár még ma sorra kerülhet!

  +36 70 381 5871
  +3670 595 5524

  Célunk, hogy a felmerülő fogászati problémát lehetőség szerint azonnal megoldjuk, a kínzó fájdalomtól mielőbb megszabadítsuk Önt.

  Nálunk nincs sürgősségi felár és konzultációs díj, amennyiben a kezelés még aznap elkezdődik.

  Fogászati ügyeletünk minden hétköznap 8-20 óra között fogad pácienseket a szabad helyek függvényében.

  Előzetes bejelentkezés szükséges, így akár perceken belül sorra kerülhet.

  Rendelőnk előtt mindig talál parkolóhelyet is, amennyiben autóval érkezik. Az 1140-es övezetben munkanapokon 8–18 óra között fizetendő várakozási díj 265 forint/óra.