Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó
Keresés

Előtte-utána: Direkt héjak fogkopás ellen

Krisztián tavaly decemberben érkezett rendelőnkbe, elégedetlen volt a frontfogain látható kopásokkal. Megújult mosolyát Dr. Varga Péternek köszönheti.

Hogyan sikerült orvosolni a problémáját? Megmutatjuk!

Krisztián problémája viszonylag gyakori: fiatal kora ellenére fogai megkoptak, amelyek már szabad szemmel is láthatóvá váltak. Dr. Varga Péter fogorvos a direkt héj rekonstrukciót és az élpótlást javasolta neki, mert megfelelő védelem nélkül mind a fogérzékenység, mind a fogkopás fokozódna. A nem kezelt fogak élei áttetszővé válnak, mélyedések keletkeznek a fogak felszínén, sőt nagyon előrehaladott állapotban akár a fogak eltávolítása is szükségessé válhat.

A direkt héj módszerrel maximálisan megóvható az ép foganyag, és nincs szükség fogtechnikus közreműködésére sem. Ez az anyag tükörfényesre polírozható porcelánszemcséket tartalmaz, így a fogkopás miatt fellépő hiány észrevehetetlenül pótolható.

Színről színre
Krisztián direkt héjait Dr. Varga Péter készítette el a fogászati székben egy speciális rétegezési technika segítségével. A kezelés a fog tisztításával és előkészítésével, illetve a megfelelő tömőanyag-színek kiválasztásával kezdődött.

Az anyagok rétegezési technikával kerültek a fogfelszínre, oly módon, hogy az egyes anyagszíneket, amelyek alig térnek el egymástól, a fogorvos váltakozva alkalmazza. Az elkészült direkt héjat a kidolgozás után Dr. Varga Péter fényesre polírozta, hogy az tökéletesen élethű legyen.

Krisztián a kezeléssorozat hatására visszanyerte magabiztos mosolyát, fogai újra régi fényükben (és alakjukban) tündökölnek.

Hogyan érezte magát Krisztián a kezelések alatt?

„Nagyon jól éreztem magamat a kezelések alkalmával, Péterről csak super lativus-okban tudok nyilatkozni, külön megemlíteném asszisztensét Szabó Orsolyát, aki nagy szerepet vállalt eme műremek elkészítésében!”

Black Friday akció az Egressy Dentalban!

Black Friday Konzi csomag
Panoráma röntgen, állapotfelmérés és kezelési terv árajánlattal most 17.000 Ft helyett mindössze 9.860 Ft-ért!

Black Friday Fogfehérítés akció, ajándék fogkő eltávolítással
Bleach Smile rendelői peroxidos fogfehérítés 80.000 Ft helyett most 59.000 Ft-ért vagy 6% peroxidos rendelői fogfehérítés 69.000 Ft helyett 45.000 Ft-ért.

Black Friday dentálhigiéniai csomag
Fogkő eltávolítás és szájhigiéniai tanácsadás 24.000 Ft helyett most mindössze 19.200 Ft-ért!

Részletek és bejelentkezés