Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Vélemények Dr. Varga Péter fogorvosról

“2 hónapot jártam ide, és nagyon pozitív a véleményem. Dr. Varga Péter és asszisztense Orsolya maximálisan pontos és érthető tájékoztatást adott a kezelésekről, a foghúzások teljesen fájdalommentesek voltak, a fogsor mérése és elkészítése precíz és pontos volt, azonnal használható, esztétikus, kellemes viselést eredményezett. A rendelő hangulata a belépéstől kezdve kellemes, a recepciós hölgyek és úr megnyugtató szavai oldják a kezdeti feszültséget. Köszönök mindent, mindenkinek. Ajánlani fogom Önöket ismerőseim körében.
Tisztelettel: Koródi-Szász István”

“Egyik ismerősöm ajánlotta az Egressy Dentált és  Varga Péter doktor urat . Korábban nagyon féltem a fogászati kezelésektől, csak negatív élményem volt, mely meg is látszott a fogaim állapotán. A doktor úr nagyon precízen és fájdalommentesen végezte el a kezeléseket (fogtömésgyökérkezelés, foghúzás, stb.). Azóta több barátomnak és rokonomnak is ajánlottam az Egressy Dentált és Varga Péter doktort,és ők is elégedetten távoztak a rendelőből. Ezúton is szeretném megköszönni a Doktor Úr munkáját. Ha bármi problémám adódna a fogaimmal, akkor biztos, hogy ismét ide jövök”.
G. Blanka

“Nagyon elégedett vagyok. Dr. Varga Péter emberileg és szakmailag is kiváló, az őt segítő kollégái is udvariasak, türelmesek. Csak ajánlani tudom a rendelőt és a csapatot.”
Stimm Péter

“A telefonos kollegina (nevét sajnos nem tudom) készséges, kedves; Péter alapos, jó szakember, a fogtechnikus kollégák pedig gyönyörű munkát végeztek, nagyon szép korona került 2 fogamra, pedig roppantul aggódtam életem első ilyen beavatkozásától. Köszönöm szépen, visszatérek! :)”
Bencsik Krisztina

“Három év alatt három implantátum és néhány könnyebb kezelésen vagyok túl. A legutóbbi implantátumot a Doktor úr ültette be. A megbeszélt időpontban kedvesen fogadtak, a beavatkozásokat profin és nagyon meggyőzően végezte el az orvosi team. Köszönöm Dr. Varga Péter munkáját is, aki az implantátumokra feltette a koronát.”
Zakariás Boldizsár

“Többször jártam már a rendelőben, mindig kedvesek a rendelő munkatársai:) Dr. Varga Péter és asszisztense igazán precíz és pontos munkát végez. Kezeléskor jó kedvűek, megnyugtatnak, ez által én is könnyedén veszem az akadályokat. A testvéremnek is ajánlottam már a rendelőt,akivel azóta egyezik a véleményünk… “Ez egy szuper hely :)” ​
Honyu Éva

“Szeretek ide járni, mert nem a korábban megszokott rideg rendelői hangulat fogad és nem stresszelek a kezelések előtt, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon kedvesek a recepciós hölgyek, Varga Péter doktor úr és asszisztense, Orsolya profi munkát végeznek, alaposak és figyelnek a páciensre. Nagyon elégedett vagyok, továbbra is ide fogok jönni, ha probléma lesz a fogaimmal. Köszönöm a munkájukat! :)”
Tímea

“Mint egy kisgyermek úgy léptem be először a fogászati rendelőbe. Viszont már az első konzultáció alkalmával enyhültek előre berögzült fájdalmaim, amikor is Varga Doktor Úr megnyugtatott a kezelés menetéről. Pontosan és részletesen elmesélt minden kezelési folyamatot. Akármikor mentem, a Doktor Úr és kedves Asszisztense meleg szívvel és limonádéval ???? fogadtak, a kellemes környezet, a minőségi halk zene mindig enyhítette fájdalmaimat. Maximálisan elégedetten távoztam az utolsó kezelés után, minden kolléga munkájával tökéletesen meg vagyok elégedve. Ma már boldogan és felszabadultan mosolygok a Világra ! ????
Soós György

Varga Péter Doktor úr kiváló szakember. Mind szakmailag, mind emberileg maximális profizmust tapasztaltam a részéről. Nem kérdés, hogy legközelebb is bizalommal fordulok hozzá.”
Dóra

Dr. Varga Pétert csak ajánlani tudom mindenkinek, aki előtte ugyanúgy félt a fogorvosoktól, mint én.”

Dr. Varga Péter a fogorvosom. Maga a tökély.”
Orsolya

Dr. Varga Péter nagyon kedves, és a szakmájához értő fogorvos. Szerintem ő a legjobb”
Marci (10 éves)

Dr. Varga Péter kezelt. Nemcsak a hozzáértése, hanem a kedvessége is elbűvölt. Asszisztensének IS ezúton köszönöm a munkáját!”
Harsányi Judit

“Köszönöm Dr. Varga Péternek,  arany (sőt gyémánt) keze van! :)”
Dóri

“Fogászati és szájsebszeti beavatkozásom is volt. Mindkét orvos nagyon gondosan és figyelmesen végezte a munkáját. Ami előfordult probléma, azt az én szervezetem produkálta. Idén folyatjuk a kezeléseket, ami remélem problémamentes lesz. Hálás köszönet mindkét orvosomnak és az aszisztenseknek is. Már két személynek ajánlottam a rendelőt, és mindkettő nagyon elégedett volt az orvosokkal (Varga doktor úrral).”
Verner Jánosné

Varga Péter doktor úr profi munkát végzett, örülök, hogy megfogadtam a tanácsait.  A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. Külön köszönöm az asszisztensnő magas szintű munkáját is. Mindenkinek szívesen ajánlom a barátságos rendelőt.”
Anna

dr.Varga Péternél jártam – többször is. Nyugodt, barátságos volt a légkör végig, ami nagyon megnyugtató. Mindig tudtam, mi a következő lépés mit várhatok, mert folyamatos tájékoztatást kaptam. A személyzet IS profin végezte a munkáját minden alkalommal. Le a kalappal a gárda előtt úgy szakmailag, mint emberileg. A SZÉP kártya fizetés külön bónusz. Ráadásul Zugló kártyám is van, amit ki is tudtam használni. Köszönöm a lehetőséget!” 
Grabant Tiborné

“Köszönöm Dr. Péter! Te egy igazi fogÁSZ vagy. :)”

“Elégedett vagyok a rendelőben tapasztalt hozzáállással, körülményekkel valamint – nem utolsósorban – Dr. Varga Péter doktor úr munkáját is nagyra becsülöm, mind szakmai, mind emberi vonatkozásban egyaránt. Szükség esetén, vagy kontroll céljából feltétlen bizalommal fordulok majd ismét Önökhöz, illetve a doktor úrhoz. Sokat tapasztalt páciensként ez a visszatérési hajlandóság nagy dicsérettel ér fel, amiért persze rendesen “megdolgoztak”. Szerencsére nincs semmi probléma a kezelt fogaimmal, jól beváltak (lekopogtam :).”
V. Miklós

„Az én tapasztalataim nagyon kedvezőek az Egressy Dental Fogászatról! Mikor az ember egy fogászatra vagy fogorvosi kezelésekre gondol, rendszerint a kellemetlenségekre gondol. Az állami fogorvosi rendelőkben szerzett negatív tapasztalataim miatt kerültem hosszú ideig a szükséges kezeléseket. Aztán éreztem nem halaszthatom tovább a dolgokat.

Mindannyian kedvesen, segítőkészen, türelemmel álltak hozzám, a doktor úr mindent elmagyarázott, a jelenlegi állapotot, mi várható, mit hogyan oldhatunk meg. Felvázolt egy irányvonalat, áttekinthető volt a kezeléssorozat, anyagilag is előre tudtam számolni. Itt nagyon fontos megemlítenem a kezelések alkalmával, nagyon minimális fájdalommal találkoztam. Köszönet érte. A nyugodt és fájdalommentes rendelői látogatásaim után a kezdeti félelmeim is megszűntek. Varga Péter doktor úr higgadt, nagy szakmai tudású orvosként végezte munkáját. A végeredmény az pedig: fantasztikus! Megemlíteném még a rendelő nagyon jó ügyfélkezelési rendszerét. Köszönettel:„
Zsolt

“Több éve ide jár az egész család. Több fogorvosnál is jártunk az Egressyben (Dr. Bévárdi Réka, Dr. Varga Péter), de mindenkiről azt tudom elmondani, hogy lelkiismeretes, kedves és jó munkát végez.”
Andreas

Varga Péter dr-t már egy éve ismerem: rendkívül alaposan és körültekintően végzi a munkáját. Azon ritka szakemberek közé tartozik, aki úgy tekinti és oldja meg más egészségügyi problémáját, mintha a sajátja lenne. Végtelenül kedves, uvdarias. Ha Budapesten marad, mindig a “betege” maradok/leszek.” 
Szili Márta 

“Nagyon kedves, gyors szolgáltatást kaptam! Legközelebb is Varga doktorhoz jövök!” 
Molnár Attila

“Köszönöm Varga Doktor Úrnak és asszisztensének, Orsinak a kedves, odafigyelő, gyors kezelést! Mindenképp ide jövök, ha fogászatra kell mennem.”

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.






    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.