Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Műfogsor

A protézisek és a kivehető műfogsorok pótolják a hiányzó fogakat, így segítenek abban, hogy az arc visszanyerje korábbi tónusát.

Műfogsort általában teljes foghiány esetén érdemes választani, amikor már más megoldásra nincs lehetőség. A jól elkészített protézis nemcsak az ételek alapos megrágásánál segít, hanem a beszédben és az arc esztétikájához is nélkülözhetetlen „kellék”.

A műfogsor megakadályozza, hogy:

  • megereszkedjen az arc,
  • kitölti az orca és a száj területét, visszaadva annak korábbi tónusát.

A klasszikus protézisnél a nyálkahártya ventil hatása (vakuum) és az arcizmok tartják a helyén a fogpótlást. Érdemes az alsó és a felső fogsort egy időben elkészítettetni, hogy tökéletesen egyezzen a szín és a harapás. A műfogsor általában műanyagból készül. Sokan nehezen szokják meg a protézisüket. Attól félnek, hogy egy óvatlan pillanatban vagy egy rossz mozdulattól kiesik. Bár ez rendkívül ritkán fordul elő, ám a modern technikának köszönhetően már van lehetőség „extra rögzítésre is”.

FOGSOR TÍPUSOK:

HAGYOMÁNYOS FOGSOR

Külső esztétikai megjelenésében szinte azonos az újabb fejlesztésű anyagokból előállított protézisekkel. Íny színű alaplemeze a kivehető fogpótlásoknál már évtizedek óta jól bevált akrilát anyagból készül, ezért hívjuk ” hagyományos fogsornak”. Merevsége miatt könnyebben törik, de viszonylag könnyen is javítható. Ellentétben a modernebb kompozitokkal nyálkahártya irritáció előfordulhat az erre érzékenyeknél, valamint nagyobb abszorpciós (nedvesség felszívó) képessége miatt könnyebben plakkosodik, ezáltal gyakoribb tisztítást igényel.

ROKO RUGALMAS FOGSOR

A Roko fogsor hibrid anyagszerkezete öt év tudományos fejlesztés eredményének köszönhető. A laboratóriumi tesztek során a hagyományos fogsor merevségét és a legmodernebb fogászati anyagok ellenállóságát ötvözték, így készült el a merev és egyben rugalmas Roko fogsor. Tudjon meg többet a Roko fogsorról, kattintson ide!

IMPLANTÁTUMMAL RÖGZÍTETT FOGSOR

Az implantátummal rögzített fogsor stabilitása miatt sokkal magasabb komfortérzetet biztosít rágás közben, mint egy hagyományos fogsor. Az erősebb kapcsolat miatt a fogsor mérete is jelentősen csökkenthető. Azok, akik kényelmetlennek érzik a kivehető fogpótlást, dönthetnek a fogbeültetés mellett. A kezelés során 2-4 műfog kerül beültetésre, amelyek a fogsor elmozdulását patentes rögzítőelemek segítségével tökéletesen megakadályozzák. Tudjon meg többet az implantálásról, kattintson ide!

RÉSZLEGES FÉMLEMEZES FOGPÓTLÁS

Olyan fogmű, amely a szájban nagyobb helyet foglal el, mint a természetes fogak, mert beborítja a száj nyálkahártyájának egyes területeit is. Anyaga általában műanyag és fém kombinációja, részei alaplemez, műíny, műfogak és az elhorgonyzás eszközei kapcsok, csúsztatók.

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.