Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Inlay, Onlay

Ha a foghiány egyszerű töméssel tartósan már nem helyreállítható, vagy túl nagy méretű az üreg, akkor ezt a hiányt inlay vagy onlay segítségével kell pótolni.

Az inlay és onlay lényegében betétet jelent, melyet gondos tervezés után a fogtechnikus mindenkinek egyénileg alakít ki. Ezek a betétek tartósabbak és jobb funkcionális értékkel rendelkeznek, mint egy átlagos tömés. Anyagát tekintve lehet arany, kerámia, arany-kerámia, kompozit és titán.

ARANY INLAY


A legmagasabb elvárásoknak is megfelel, alakíthatóságának köszönhetően pedig pontosan illeszkedik. Az arany inlay egyedülálló, mert az emberi test könnyen befogadja, tehát az anyaga nem károsítja a szervezetet, teljes mértékben biokompatibilis. Élettartama megfelelő szájhigiénia esetén eléri a 25-30 évet. Biokompatibilis, a legbiztonságosabb és legtartósabb megoldás, egyedül esztétikai probléma merülhet fel vele kapcsolatban. Alsó fogsorba kifejezetten ajánlott.

KERÁMIA INLAY


A legesztétikusabb pótlás, szinte láthatatlan, mivel ennél a fogpótlásnál lehetőség van a fogszín tökéletes kidolgozására. Rögzítése egy speciális anyaggal történik, ami garantálja a pontos és szoros illeszkedést. Kijelenthetjük, hogy a kerámia inlay az amalgám tömések legszebb alternatívája. A rendelőben IPS e.max préskerámiát használunk az inlay-ek készítéséhez – ez a legtartósabb és legesztétikusabb anyag.

 

Az IPS e.max különösen esztétikus és tartós anyag (lítium-diszilikát alapú üvegkerámia), valamennyi teljes egészében kerámiából készülő eset megvalósítható. Az alapanyagokat préskemencékben kell préselni nagyon pontosan illeszkedő restaurációkká, és ezáltal felhasználhatóak különálló fog-és hídvázak (3 tagig), vékony veneerek (héjak), inlay-k, onlay-k, csapcsonkok készítéséhez mind az elülső, mind az oldalsó fogterületeken egyaránt. Az IPS e.max préstechnológia szín palettája is minden fogászati igényt kielégít, mivel gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van.

KOMPOZIT INLAY


Műanyagszerű lágysága miatt, rövidebb élettartama várható. Az elkészült inlay-k a funkciót és az esztétikát ötvözik. Színezhetőségük lehetővé teszi, hogy olyan színük legyen mint a valódi fogaknak. A kompozit betétek egyik hátránya, hogy 3-4 év elteltével elszíneződhetnek az ételfestékek miatt. A kompozit inlay-ek gradiából készülnek,

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.