Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Implantáció

GYORS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁST KERES FOGHIÁNYÁRA?

A fogbeültetésnek köszönhetően kellemetlen mellékhatások nélkül pótolhatja hiányzó fogát úgy, hogy megóvja a szomszédos ép fogakat a csiszolástól. Az implantátumok a hiányzó fogakat helyettesítik – beleértve a fogak gyökerét is. A korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek elhelyezésre (implantálásra).

Mikor érdemes az implantátum mellett döntenie?
Ha a hiányzó fogait a lehető legtökéletesebb módon szeretné pótolni (beleértve a fogak gyökerét is). Az implantátumok a korábbi fogak helyére, az állkapocsban kerülnek elhelyezésre (implantálásra). Az általunk használt implantátumok biológiailag semleges titánból készülnek, ezért az emberi szervezet az esetek majdnem 100%-ban elfogadja őket (biokompatibilis). Az implantátum – ellentétben a rögzített vagy kivehető fogpótlásokkal – nem akadályozza sem a rágást, sem a beszédet.

Az implantátum egyik legnagyobb előnye, hogy megfelelő szájhigiénia és rendszeres konzultáció mellett akár élete végéig öröme lesz rögzített pótlásában.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

 1. Az implantátum, hasonlóan a legtöbb fogászati kezeléshez, helyi érzéstelenítéssel kerül beültetésre az állkapocsba.
 2. A beavatkozás kb. 1 órát vesz igénybe, és utóhatása egy foghúzáshoz hasonlítható.
 3. A gyógyulási idő alatt a csont olyan mértékben benövi az implantátumot, hogy az biztosan rögzül a csontban. Ez általában 2-3 hónapig tart, mialatt az implantátumok a nyálkahártya (fogíny) alatt helyezkednek el, ami ebben az időben védi őket a terheléstől.
 4. Ezután a felépítményt belecsavarják az implantátumba, amelyen rögzül majd a fogpótlás (például korona).

MIKOR NEM IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZ IMPLANTÁTUM?

A következő egészségügyi esetekben nem kerülhet sor implantációra:

 • növekedésben lévő gyermekeknél,
 • felnőtteknél súlyos szívbetegség,
 • olyan pácienseknél akik gyógyszer-, drog- vagy alkoholfüggőségben szenvednek

Cukorbetegsége nem kizáró ok, amennyiben a vércukra jól van beállítva, és a kezelési idő alatt azt fokozottan ellenőrzi, kaphat implantátumot.

Rendelőnkben jelenleg két márka elérhető, de egyedi kérés esetén, bármilyen más, esetleg már korábban beültetett típusú implantátum használatára is van lehetőség.

A teljes kezelésre vonatkozó árajánlatot az implant konzultáción a kezelőorvos állítja össze a páciens egészségi állapota és egyedi igényei alapján, amely alap esetben az implantálásból, az implantátum felszabadításából (ínyformázás), a felépítményből és a koronából áll.

Élethosszig tartó garancia

Az Egressy Dentalnál az implantátum típusától függően minimum 10 év, maximum élethosszig tartó garanciát kap.

Tudjon meg többet a garanciáról

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.