Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Fogpótlások

FOGHIÁNNYAL KÜZD? KIVEHETŐ VAGY RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁSRA VAN SZÜKSÉGE?

Az Egressy Dental saját fogtechnikai laborral és diagnosztikával felszerelt fogászat: a fogpótlások gyorsan, szigorú ellenőrzés mellett és a legmodernebb technológiával készülnek. Folyamatos technológiai fejlesztésekkel és kiemelkedő szakmai színvonallal garantáljuk, hogy nálunk a lehető legtökéletesebb munkák készülnek el!

Ha az Egressy Dental rendelőjében készül fogpótlása, nem kell tartania a kezeléstől! Digitális lenyomatvételi eljárásunknak köszönhetően a mintavétel nálunk sokkal kellemesebb, mint a hagyományos eljárások esetében. Fogorvosaink a kezelés során minden lépésről előre tájékoztatják, minimalizálva az esetleges kellemetlenségeket. A kezelés során teljes csapatunk az Ön kényelmén és a tökéletes végeredményen dolgozik.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?


KIVÁLÓ ORVOS CSAPAT

Az Egressy Dental fogorvosai és szájsebészei területük kiváló szakemberei. Továbbképzésekkel és konferencia részvétellel követik a szakma legfrissebb újdonságait.


SAJÁT FOGTECHNIKAI LABOR

A fogtechnika nálunk házon belül van, így a munka gyorsabb, az egyeztetés közvetlen, ennek következtében a végeredmény még pontosabb lesz.


DIAGNOSZTIKA A RENDELŐBEN

Fogászati röntgent és CT-t is helyben, a rendelőben végzünk. Így Önnek egyetlen időpontot kell foglalnia hozzánk, és teljes körű ellátást kap.

A FOGHIÁNY NEM CSAK KELLEMETLEN, DE HOSSZÚ TÁVON TOVÁBBI PROBLÉMÁKAT OKOZ

A fogpótlást nem érdemes sokáig halogatni, hiszen a tartós foghiány számos probléma kialakulásához vezethet. Ezek megelőzhetők, ha a fogorvosa segítségével közösen kiválasztják az Ön számára ideális fogpótlás típust, és megszüntetik a foghiányt!

Lássuk, melyek ezek a problémák:

  • Rágási, harapási nehézségek, melyek hosszú távon emésztési problémákat is okozhatnak
  • Fennáll a további fogvesztés veszélye, hiszen a foghiányos terület körüli fogak gyakran mozogni kezdenek.
  • Az arcforma megváltozása is a foghiány következménye, hiszen a fogak támogatják az arccsontokat is.

A fogak pótlására most már számos különböző megoldás elérhető. Jelentkezzen be az Egressy Dental rendelőjébe, és találjuk meg közösen a legjobb megoldást az Ön számára!

EGYEDÜLÁLLÓ MEGOLDÁS: FOGTECHNIKAI LABOR A RENDELŐBEN!

Az Egressy Dental nem csak fogászati rendelő és diagnosztikai központ, hanem fogtechnikai labor is! Ez azt jelenti, hogy minden fogpótlás helyben készül, a legmodernebb technológiai eljárásokkal.

Ráadásul a fogtechnikus a kezelés során személyesen is jelen tud lenni: a végeredmény így pontosabb lesz, az esetleges problémák pedig közvetlenül megbeszélhetők, így a javítás gyorsabb és eredményesebb.

Teljes körű szolgáltatás nyújtunk! Nálunk a diagnosztika, a fogászat és a fogtechnikai labor egy helyen van, teljes csapatunk figyelme arra irányul, hogy az Ön fogpótlása tökéletes legyen.

Már tudja, milyen fogpótlást keres? Részletesebben tájékozódna az egyes fogpótlás típusokról? Tudjon meg többet az egyes fogpótlás típusokról!

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.