Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Fogfehérítés

VISSZANYERNÉ FOGAI EREDETI FEHÉRSÉGÉT?

A mindennapi életben az elszíneződött, sárgás fogak vagy a rossz lehelet önbizalomhiányhoz vezethetnek. A fogak elszíneződésének számos oka lehet: a rendszeres kávé-, tea- és kólafogyasztás mellett a színes ételek, illetve a dohányzás is felelős az elsárgult fogakért. Azonban sokszor betegség áll a háttérben: a fogra rakódott lepedék, de akár trauma vagy rossz idegi működés is állhat a háttérben.

A fogfehérítés eredménye függ:

a fogak állapotától

az életmódtól

a fogfehérítés időtartamától

MELYIK FOGFEHÉRÍTÉSI ELJÁRÁST ÉRDEMES VÁLASZTANIA?

Fogorvosaink és dentálhigiénikus kollégáink minden esetben segítenek Önnek, hogy – saját fogazata alapján – melyik fogfehérítési eljárást érdemes választania. Kérdezzen bátran, hogy a legjobb megoldást találjuk meg! 

6% PEROXIDTARTALMÚ RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Azonnali látványos eredményt szeretne? Válassza az erősebb hatóanyag tartalmú fogfehérítési eljárást!
A 6% peroxidtartalmú fogfehérítő anyag a pórusokon át bejutva kioldja a fogból az évek alatt lerakódott szennyező anyagokat. Ez az Európai Uniós szabályoknak megfelelő legerősebb kozmetikai fogfehérítő szer.

Most akciósan 69 000 Ft helyett csak 45 000 Ft!

A fogfehérítő kezelés fogkő-eltávolítást, homokfújást és polírozást is tartalmaz. Az eljárás kb. 1,5 órát vesz igénybe.

PEROXID-MENTES RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Az érzékeny fogúak számára a peroxidmentes fogfehérítés nyújt kíméletes, ám látványos megoldást. Ez a fajta fogfehérítő rendszer nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, hatóanyaga a sodium-percarbonate, amely egy környezetbarát fehérítő. Mivel fájdalommentesen távolítja el az elszíneződésért felelős lerakódásokat és nem károsítja az ínyt, sem a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem.

Alapcsomag akciósan 69 000 Ft helyett csak 45 000 Ft!

A peroxidmentes fogfehérítés a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán általában 2-3 fokozatot tud fehéríteni. A fogfehérítő kezelés alkalmanként 3×10 percig tart.

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Az otthoni fogfehérítéssel is látványos eredményt lehet elérni, azonban a fogak és az íny védelme érdekében csak fogorvos felügyelete mellett érdemes ezt a típusú fogfehérítő kezelést alkalmazni.
Az otthoni fogfehérítő kezelés alkalmával a páciens kap egy fogfehérítő sínt és egy adag fogfehérítő pasztát, amit otthon tud használni.
A fogorvos megmutatja a páciensnek a sín és a fogfehérítő anyag helyes használatát, hogy ezek után folytathassa a kezelést.
Mindezek mellett is érdemes rendszeresen ellenőriztetni fogait!

BELSŐ FOGFEHÉRÍTÉS

A gyökérkezelt fogak a szomszédos fogaknál sötétebbé válhatnak. Lehetőség van ezeknek a fogaknak a fehérítésére is.

A gyökérkezelt fogak fehérítése során a fogorvos a fog koronai részének belsejébe helyezi a fehérítő anyagot, majd ideiglenes töméssel lezárja. Amint a fog színe eléri a kívánt fehérséget, a fehérítő anyag eltávolításra kerül.
A kezelés egy végleges töméssel zárul.

A belső fogfehérítés tartóssága változó, általában 3 évig őrzi meg a fogfehérített színét.

lézeres fogfehérítésLÉZERES FOGFEHÉRÍTÉS

A fogak fehérítésének egyik legújabb, leggyorsabb, akár fél óra alatt elvégezhető eljárása 2-3 árnyalattal világosabb szín elérését biztosítja a kezelt fogakon. A lézeres kezelés mellékhatások nélkül, biztonságosan elvégezhető. A fehérítést mindenképp megelőzi egy alapos tisztítás, fogkőeltávolítás (ezt a fehérítést megelőző egy-két hétben kell elvégezni). A fehérítő kezelés időpontjában sérült fog már nem lehet a szájban. Természetesen a fogíny védelmét is biztosítjuk, sőt a fogérzékenységre hajlamos pácienseinknek is ajánlott, hiszen a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes. A fehérítés tartóssága 1-2 év, de akár 8-10 hónap múlva újra elvégezhető.

dream smile fogfehérítésDREAM SMILE PROGRAM

A Dream Smile Program egy professzionális, kombinált fogfehérítő csomag, amely több lépésből és technikából áll. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest a különbség abban rejlik, hogy kombinálja a lámpás rendelői és az otthoni sínes fogfehérítés eredményeit.

A garantáltan tökéletes és hosszantartó fehérség elérése érdekében a kombinált fogfehérítést egy professzionális, rendelői lámpás fogfehérítéssel kezdjük, majd az otthoni kiegészítő fogfehérítéshez lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő síneket készítünk.

A fogfehérítés minden esetben 0%-os UV-sugárzású, nagy intenzitású, hideg kék fényű, LED lámpával történik, ami nem melegíti a fogat. A leglátványosabb változás eléréséhez fogkő-eltávolítás és intraorális homokfúvás szükséges. Amennyiben a frontfogak szuvasak, a fehérítés inkább ront, mint használ.

Fontos tudnia!

2012 októbere óta új EU-s szabályozás lépett életbe a peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok alkalmazásával kapcsolatban. Ennek értelmében kozmetikai kezelésként maximum 6%-os hidrogen-peroxid tartalmú anyag használata megengedett. Fogorvosok – indokolt esetekben – továbbra is alkalmazhatnak ennél erősebb fehérítőt.

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.