Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Dream Smile Program

Az Egressy Dental bemutatja Önnek garantáltan tökéletes és hosszantartó fehérséget biztosító exkluzív fogfehérítő csomagját, a Dream Smile Programot!

MIBEN MÁS A DREAM SMILE PROGRAM?

A Dream Smile Program egy professzionális, kombinált fogfehérítő csomag, amely több lépésből és technikából áll. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest a különbség abban rejlik, hogy kombinálja a lámpás rendelői és az otthoni sínes fogfehérítés eredményeit. A garantáltan tökéletes és hosszantartó fehérség elérése érdekében a kombinált fogfehérítést egy professzionális, rendelői lámpás fogfehérítéssel kezdjük, majd az otthoni kiegészítő fogfehérítéshez lenyomatvétel után egyedi fogfehérítő síneket készítünk

A KOMBINÁLT FOGFEHÉRÍTÉS ELŐNYEI

A kombinált fogfehérítés legnagyobb előnye annak rendkívüli tartóssága. Míg önmagában a rendelői lámpás fogfehérítéssel és az otthoni fogfehérítő anyagok használatával is hosszantartó eredményt tudunk elérni, ezek kombinálása garantáltan évekre szóló fehérséget biztosít. Mivel az eljárások egymás hatékonyságát támogatják, mi pedig rendszeres ellenőrzést biztosítunk, a tartósság garantált!

Ha tehát évekre szóló eredményre számít, a Dream Smile Programot Önnek ajánljuk. Ez a kombinált fogfehérítés akár több hetet is igénybe vehet, fájdalmat azonban nem okoz és nincsenek kellemetlen mellékhatásai, csupán minimális fogérzékenység tapasztalható, hiszen a fogfehérítés lassan és fokozatosan történik. A kezelés tehát teljesen biztonságos, nem roncsolja a fogakat!

Az exkluzív fogfehérítő eljárás elején és végén, valamint a kezelés közben fogszínskálával tudjuk ellenőrizni az elért eredményt és összehasonlítani a fehérítés mértékét a kiinduló állapothoz képest, így a végeredmény szabályozható. Általában elmondható, hogy 8-10 árnyalattal fehérebb árnyalatot lehet vele elérni.

Rendszeres kontroll alatt könnyebben ellenőrizhető egy kezelés hatásossága, a felmerülő kérdések pedig egyszerűen tisztázhatóak, ez a kombinált fogfehérítésre is igaz. Ezen felül előtte-utána fázisfotókat is készítünk a kezelés különböző szakaszaiban, amelyeket a páciens részére is szívesen továbbítunk.

* Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a végeredmény természetesen ebben az esetben is nagyban függ a páciens egyéni fogszínétől, a fogak állapotától, általános étkezési és egyéb szokásaitól (kávé, tea, vörösbor fogyasztás, dohányzás)!

Kérje INGYENES konzultációs lehetőségünket még a kezelés megkezdése előtt és ​tudja meg, Önnek milyen fehér fogai lehetnek a DreamSmile Program segítségével!

Bejelentkezem

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI?

Korábban készült, rögzített hidak és koronák esetében kombinált fogfehérítéssel az évek során esetlegesen elszíneződött szomszédos saját fogakat a fogpótlások színéhez lehet igazítani, hiszen a pótlások és tömések nem fehérednek tovább. Ezzel egységesen fehér mosolyt lehet kialakítani a kívánt fogszínben, a funkciójában és esztétikailag is megfelelő fogműveket pedig nem szükséges további összegért kicseréltetni.

Front fogaknál problémát jelenthet, hogy a tömés nem fehéríthető, ezért a Dream Smile Programban résztvevőknek kedvezményes áron cserélünk front fogakban lévő töméseket!

Gyökérkezelt fogakat teljes mértékben fehéríteni nem lehetséges, hiszen azok élettelen fogak. Ezzel a kombinált fogfehérítő eljárással, bár az eredmény sosem lesz tökéletes, mégis kifejezetten jó esztétikai hatás érhető el.

Ha már van fognyaki kopás vagy fogérzékenység, a fognyakat tudjuk védeni a fogfehérítő eljárás közben, így azok nem okoznak kellemetlenséget. Érdemes tudni azonban, hogy a fognyakak így fehéredni sem fognak.

MIT AD ÖNNEK A DREAM SMILE PROGRAM?

  • Akár több évig is tartó eredményt,
  • ingyenes szájhigiéniás tanácsadást,
  • ​fájdalommentes rendelői fogfehérítést,
  • többszöri kontroll időpontot,
  • egyedi méretre készített otthoni fogfehérítő sínt,
  • évtizedek óta bevált amerikai fogfehérítő anyagot,
  • INGYENES KONZULTÁCIÓT a kezelés megkezdése előtt!

Legyenek Önnek is fehér fogai a DreamSmile Program segítségével!

Bejelentkezem