Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Dietetika

Dietetikai tanácsadás

Antal Fanni

Rendelési idő
Hétfő: 16:00 – 20:00

Üdvözöllek!

Antal Fanni vagyok, 2022-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Dietetikus szakirányán.

Dietetika iránti érdeklődésem és csodálatom, már elég fiatal koromban elkezdődött, már több mint egy évtizede foglalkoztat engem a táplálkozástudomány, hogy miként lehetséges a lehető legegészségesebb étkezést minél gazdaságosabban kivitelezni.

Számomra elsődleges szempont az egyszerűség, hiszen az egészséges, tápláló étel elkészítése az egyén számára nem járhat teherrel.

Az innováció elkötelezett híve vagyok, szeretek új dolgokat létrehozni, hasznos reformokat alkotni ételek terén, viszont nagyra becsülöm a hagyományos gasztronómiát is, valamint szeretek embereket megismerni és segiteni elindulni az egészséges életmód, illetve a gyógyulás útján.
Szeretném megmutatni, hogy milyen módon tehetjük élvezetessé a táplálkozásunkat ahhoz, hogy azzal támogassuk egészségünket, gyógyítsuk testünket.

Jelenleg klinikai dietetikusként dolgozom. Tapasztalataim alapján a legtöbb kliens megijed a diéta szó hallatán. Célom az, hogy a félelmeket kizárjuk és megtanuljuk megérteni a szervezet működését, továbbá megmutatni, hogy apró változtatásokkal mekkora eredmények érhetőek el úgy, hogy mellette még élvezetes is az egész. Fontos, hogy ne diétaként tekintsünk az egészre, hanem életmódváltásként.

Fontosnak tartom, hogy az emberekben kialakuljon a tudatos egészséges táplálkozási szokás, hiszen számtalan betegség megelőzhető lenne azáltal.

Tanácsadásaimat igyekszem minél személyre szabottan kivitelezni, megismerni a pácienseim életritmusát, étkezési szokásait és ezáltal kialakítani egy olyan életmódot, melyet biztonságosan, könnyedén és élvezettel be lehet illeszteni a hétköznapjaiba, anélkül, hogy az megterhelő lenne.

FŐBB SZAKTERÜLETEIM, MELYEKBEN SEGÍTSÉGET TUDOK NYÚJTANI:

  • Életmódváltás (fogyás, hízás, egészséges életmód kialakítása)
  • Cukorbetegség, terhességi diabétesz, prediabétesz
  • Inzulinrezisztencia
  • Kardiovaszkuláris betegségek kezelése, rizikócsökkentés (magas vérnyomás, magas trigliceridszint, magas koleszterinszint…stb)
  • Ételallergiák, ételintoleranciák
  • Emésztőrendszeri megbetegedések, gyulladásos bélbetegségek ( reflux, székrekedés, epeproblémák, puffadás, Crohn betegség, Colitis Ulcerosa, diverticulumok stb.)
  • Hormonális megbetegedések (Pajzsmirigy megbetegedései, PCOS, Endometriózis)
  • Termékenységgel kapcsolatos problémák, babatervezés
  • Vesebetegség
  • Fogászati megbetegedések, nyelési nehezítettséggel járó betegségek
dietetika tanácsadás étkezési szokások felmérése
dietetika tanácsadás étrend

ÁRAK:

Egyéni dietetikai konzultáció (60 perc) 18 000 Ft
Étrendtervezés : 1 hetes étrend 20 000 Ft
2 hetes étrend 30 000 Ft
3 hetes étrend 42 000 Ft
4 hetes étrend 58 000 Ft

Mire számíts első alkalommal?

Az első dietetikai találkozás során felmérem a kliens tápláltsági állapotát, majd táplálkozási anamnézis felvétele során annak kiértékelése történik. A táplálkozási anamnézishez még a konzultáció előtti időszakban szükséges a kliensnek kitöltenie egy igen részletes kérdőívet a táplálkozási szokásokra kitérve.

Emellett szükséges lesz egy 3-5 napos táplálkozási naplót is magával hoznia.
A személyre szabott dietoterápia elkészítéséhez szükségem van még minden korábbi leletre és szakorvos által megállapított diagnózisra amennyiben összetettebb betegség áll a háttérben.

Ezután megtörténik szóban a személyre szabott egyéni tanácsadás.

Amennyiben egyéni étrend csomagot is választ, azt a tánácsadástól számított 1-2 héten belül pdf formátumban kapja meg.

DIETETIKA A FOGÁSZATBAN

Hogyan kapcsolódik a dietetika a fogászathoz?

Nem is gondolnád, mennyi mindent tehetsz fogaid egészségéért a helyes táplálkozással, illetve különböző fogászati beavatkozások után, hogy segítheted elő gyógyulásod, hogyan őrizheted meg a szép végeredményt. A mindennapos szájhigiénia kiemelkedően fontos, emellett azonban a táplálkozás szempontjából sem mindegy, hogy mi kerül az asztalra.

Tégy egészségedért még ma, jelentkezz be tanácsadásunkra az alábbi telefonszámon:

+3630-831-31-02

 

Rendelési idő: Hétfő 16:00 – 20:00