Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána

Lessen be a kulisszák mögé! Ismerjen meg konkrét fogászati eseteket, amelyeket a rendelőben kezeltünk. Előtte-utána képek fogorvosaink székéből.

FOGPÓTLÁSOK

ELŐTTE-UTÁNA:
SZUVAS FOGAK KEZELÉSE

Zsolt ősszel kereste fel rendelőnket, szuvas frontfogait szerette volna rendbe hozatni, hogy újra magabiztosan mosolyoghasson. Páciensünk Dr. Varga Péterrel vágott bele a kezeléssorozatba.

ELŐTTE-UTÁNA:
LETÖRT KORONÁK

Miklós nyáron kereste fel a rendelőnket: korábban máshol készült koronái kiestek, csak a csonkok maradtak a helyükön. Esztétikus, mégis költséghatékony megoldást keresett problémájára.

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGÁSZATI FÓBIA

György májusban kereste fel a rendelőnket: évek óta fogászati fóbiában szenvedett, ami a fogain is meglátszott. Dr. Varga Péter fogorvos megnyugtató személyiségének hála egészséges és esztétikus fogsorral távozott.

ELŐTTE-UTÁNA:
KIEGYENSÚLYOZOTT MOSOLY

Anna tavaly érkezett az Egressy úti fogorvosi rendelőnkbe: számos problémás foga és foghiánya megnehezítette az életét. Önbizalommal teli új mosolyt szeretett volna, ezért fordult Dr. Varga Péter fogorvosunkhoz.

ELŐTTE-UTÁNA:
ESZTÉTIKUS KIVEHETŐ FOGSOR

Magdolna teljes foghiánnyal érkezett rendelőnkbe: új esztétikus kivehető fogsort szeretett volna, amivel kényelmesen ehet és ihat. Fontos volt számára, hogy a protézis elsőre „ne tűnjön fel”, ebben kérte Dr. Varga Péter segítségét.

ELŐTTE-UTÁNA:
ÚJ MOSOLY IMPLANTÁTUMMAL

Számunkra nincs lehetetlen eset – ezt bizonyítja Csaba története is. Betegünk számos szuvas és több hiányzó foggal érkezett rendelőnkbe, de Dr. Varga Péter közreműködésének hála ma már bátran mosolyog.

ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁS

Mónika télen járt rendelőnkben, fogfehérítés csomagunkat választotta ajándék fogkő-eltávolítással és homokfújással. Dentalhigiénukusunknak köszönhetően látványos végeredménnyel távozott.

ELŐTTE-UTÁNA:
BELSŐ FOGFEHÉRÍTÉS

Roman ősszel kereste meg rendelőnket, elégedetlen volt felső front fogaival. Dr. Varga Péter látványos változást idézett elő a kérdéses területen.

ELŐTTE-UTÁNA:
RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS

Fruzsi a szalagavatója előtt keresett meg minket. A fiatal lány fehérebb és csillogóbb fogakat szeretett volna a nagy eseményre, ezért Zsolnai Éva dental higiénikusunk a fogkő-eltávolítással egybekötött rendelői fogfehérítést javasolta neki.

MOSOLYSZÉPÍTÉS

ELŐTTE-UTÁNA:
MOSOLYSZÉPÍTÉS CIRKON KORONÁKKAL

22 éves hölgy páciensünk elégedetlen volt fogainak állásával és színével. Dr. Vingender Szonja munkájának köszönhetően, cirkon szóló koronákat kapott gyökérkezelt fogaira. A kép közvetlenül a beragasztás után készült. A hálás páciens ezt írta a doktornőnek: „Nagyon-nagyon Köszönöm!! Még nem fogtam fel, de már kezdem. :D”

ELŐTTE-UTÁNA:
DIREKT HÉJAK FOGKOPÁS ELLEN

Krisztián tavaly decemberben érkezett rendelőnkbe, elégedetlen volt a frontfogain látható kopásokkal. Megújult mosolyát Dr. Varga Péternek köszönheti.

ELŐTTE-UTÁNA:
ÉLPÓTLÁS DIREKT HÉJJAL

Rebeka tavaly télen érkezett a rendelőnkbe: korábban máshol készített élpótlása elszíneződött. Természetes megoldást szeretett volna, ezért fordult Dr. Varga Péterhez és a direkt héj kezeléshez.

PORCELÁN HÉJ

ELŐTTE-UTÁNA:
VISZLÁT, RÉGI MOSOLY!

Attila ősszel járt a rendelőnkben. Komplex problémával fordult a mosolyszépítések szakértőjéhez, Dr. Bévárdi Rékához. Attilát az elszíneződött gyökérkezet foga mellett régi tömései és a diasztémája is zavarta.

ELŐTTE-UTÁNA:
FOGSZABÁLYOZÓ HELYETT

Edit ősszel járt zuglói fogászatunkon. A fiatal tanárnőt zavarták a fogai közötti rések, ám nem akart belevágni egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésbe. Dr. Bévárdi Rékával találtak egy gyors és látványos megoldást problémájára.

ELŐTTE-UTÁNA:
DIREKT HÉJ, PORCELÁN HÉJ

Patrícia elégedetlen volt a korábban más rendelőben készíttetett direkt héjaival, ezért Dr. Bévárdi Rékához fordult. A doktornő egy precízebben kialakított és esztétikusabb megoldást javasolt neki.

ELŐTTE-UTÁNA:
ELSZÜRKÜLT FOGAK

Páciensünk elégedetlen volt kiálló metszőfogaival: a rosszul záró tömései, illetve a gyökérkezelés miatt elszürkült fogaival fordult Bévárdi Réka doktornőhöz. A belső fogfehérítés és a töméscsere nem nyújtott volna tökéletes megoldást, ezért a porcelán héj mellett döntöttünk.

ELŐTTE-UTÁNA:
MOSOLYSZÉPÍTÉS AZ ESKÜVŐRE

Boglárka nyáron járt rendelőnkben, az esküvői készülődés közepette szakított időt a mosolyszépítő kezelésekre. Dr. Bévárdi Réka az indirekt héjaknak köszönhetően néhány ülés alatt tökéletes fogakat varázsolt az izgatott menyasszonynak.