Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Keszthelyi Gyöngyvér, dentalhigiénikus

Keszthelyi Gyöngyvér vagyok, dentálhigiénikus.

Mi az én feladatköröm?

Összességében az Ön általános szájhigiéniájának fenntartása.

Nézzük részleteiben, mit is jelent ez?

Röviden, minden fogászati kezelés nálam kezdődik vagy folytatódik, az orvosával konzultálva az Ön legoptimálisabb fogászati beavatkozása érdekében.

  • fogkő eltávolítás
  • helyes, személyre szabott fogtisztítás, szájápolás
  • fogfehérítés
  • éjszakai vagy fehérítő sínhez lenyomatvétel
  • már megkezdett fogászati kezelések (húzás, implantálás) utáni beteggondozás
  • az általános dentalhigiénés prevenció és profilaxison kívül a parodontológai elváltozások kezelését és szinten tartását is feladataim közé sorolom

Sokéves szakmai tapasztalatom és alázatom miatt a kezelt páciensek visszajelzése alapján is kijelenthetem, hogy szeretem a munkám és legjobb tudásom szerint végzem el.

Nagyon fontos a szakmai elismerés, de sokkal jelentősebb a betegek bizalmának elérése, a visszatérő, elégedett páciens. Az amúgy is kellemetlen fogászati kezelések kellemes élménnyé változtatása, pozitív csalódás élménye motiváló számomra.

Mindenképp ejtsünk szót a világ legfontosabb embereiről: a gyerekekről.

Kérem, hozza el magával már óvodás korú gyermekét, ismerje meg a rendelőt, a fogászati kezelést, hogy már kisgyermekként legyen olyan tapasztalata, hogy a fogászati kezeléstől nem kell tartani.

Munkám során különösen fontosnak tartom a jó kommunikációt, a megértő és segítő hozzáállást. Az orvosaimmal együtt gondolkodom és dolgozom, a betegek érdekeit szem előtt tartva. Harmóniára törekszem a munkában és a magánéletben egyaránt.

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő: 15:00 – 20:00
Péntek: 14:00 – 20:00

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!