Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Dr. Tóth Zoltán
fogszabályozás

Dr. Tóth Zoltán, fogszabályozás

Dr. Tóth Zoltán vagyok, fogorvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudomány Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2018-ben diplomáztam “cum laude” minősítéssel.

A fogszabályozás iránt már a korai egyetemi éveim során elköteleződtem, szakdolgozatomat is már ebben a fogászati szakirányultságban végeztem. Egyetem végeztével Írországban dolgoztam és szereztem tapasztalatot.

Számomra a minőségi munkán kívül a legfontosabb a megfelelő, minden igényt kielégítő kommunikáció, a beteg minden egyes beavatkozásról a lehető legtöbbet tudjon és értsen, hisz gyakran azért félnek, mert nem tudják, mi fog velük történni. A fogszabályozás hónapokig, gyakran évekig tartó kapcsolatot jelent a pácienssel, melynek során elengedhetetlen a bizalom kialakítása, hogy a kezelés célját mindél gördülékenyebben, teljes együttműködésben érhessük el.

Angol nyelven beszélek. Számos továbbképzésen való részvétellel törekszem a szakmai tudásomat a lehető legjobb és legmodernebb szinten tartani.

RENDELÉSI IDŐ

Szerda: 15:00-20:00
Péntek: 14:00-20:00

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.