Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Dr. Tóth Ágnes
fogorvos

Dr.Tóth Ágnes vagyok, a Semmelweis Egyetemen szereztem fogorvosi diplomát summa cum laude minősítéssel.

Magabiztos tudással rendelkezem a fogak megtartását célzó kezelésekben, mind esztétikus tömések készítésében, mind pedig – a fog nagyobb mértékű destrukciója esetén szükséges- endodoncia kezelésekben (gyökérkezelésben). Forduljon hozzám bizalommal, ha kialakult foghiányát szeretné pótoltatni. Tapasztalattal rendelkezem a különböző rögzített illetve kivehető pótlások tervezésében és kivitelezésében.

Pácienseim ellátása során fontosnak tartom, hogy személyre szabott ellátást nyújtsak. Ennek érdekében szakmai tudásom folyamatos fejlesztésével próbálom betegeimnek a modern fogászati ellátási lehetőségeket biztosítani, az alternatívákból pedig közösen alkotunk kezelési tervet, figyelembe véve a páciens igényeit és lehetőségeit.

RENDELÉSI IDŐ

Szerda: 15:00 – 20:00
Péntek: 15:00 – 20:00

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.