Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Dr. Szukhentrunk Szandra
fogorvos, gyermekfogorvos

Dr. Szukhentrunk Szandra, gyermekfogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Szakmai utam során hamar kiderült számomra, hogy a gyermekfogászat áll szívemhez legközelebb, ennek megfelelően ezidáig a gyermekfogászati ellátásban gyűjtöttem a legtöbb tapasztalatot.

Úgy gondolom, hogy a gyermekfogászat az a területe a fogászatnak, ahol különösen fontos a hitelesség, az együttérző, kedves kommunikáció, a szakmai korrektség és precizitás, hiszen egy jó első fogászati élmény megalapozhatja a későbbi pozitív hozzáállást a fogászati vizsgálatokhoz. Mindig is úgy tekintettem a munkámra, mint egy csapatmunkára, melyben az otthoni felkészülésnek és prevenciónak ugyanolyan fontos szerepe van, mint a rendelőben történő kezeléseknek. Ahhoz, hogy a gyermek az esetleges kezdeti szorongását legyőzve, bátran járjon fogorvoshoz, a szülő, asszisztens és fogorvos együttműködése szükséges.

Pontosan ezért tartom fontosnak a bizalomteljes légkör kialakítását, melyben gyermek és felnőtt is jól érezheti magát, akár egy olyan ijesztőnek tűnő helyzetben is, mint a fogorvosi kezelés.

RENDELÉSI IDŐ

Kedd: 15:00-tól 20:00-ig

Az itt feltüntetett rendelési idők általános, tájékoztató jellegűek, melyek hónapról hónapra módosulhatnak. Az aktuális rendelési időkről tájékozódjon emailben, vagy pedig telefonon!

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.