Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Zsuzska tesztje: „Tényleg fájdalommentes fogászat!”

Ön retteg a fogászati kezelésektől? Már a fúró hangjától is kiveri a víz? Inkább halogatja a szükséges kezeléseket, minthogy megint át kelljen élnie egy fájdalmas beavatkozást? Pedig nincs oka a félelemre, tényleg létezik fájdalommentes fogászat!

Zsuzska, a Cupcake&Pearls plus size bloggerének tesztje!

Zsuzska saját bevallása szerint extra félős páciens. Már az időpont-egyeztetéskor rákérdezett, lesz-e a fogkő-eltávolítás mellé fájdalomcsillapító injekció. A székbe ülve szinte remegett a félelemtől – pedig nem volt miért aggódnia.

Zsuzskának nagyon barázdáltak a fogai, ezért minimum fél évente kellene látogatnia a fogorvosát. Ennek ellenére a blogger több, mint 2 éve volt utoljára ellenőrzésen. Tóth-Farczádi Enikő, az Egressy Dental dental higiénikusa az ellenőrzéskor meg is mutatta neki a „lustasága” eredményét: 2-3 szuvas fog és kávétól elszíneződött fogak.

A konzultáció után jött Zsuzska számára a meglepetés
Az állapotfelmérés után kezdődhetett a fogkő-eltávolítás. Első lépésként Enikő erdei gyümölcsös zsibbasztó pasztával kente be a blogger fogait és ínyét. A trükkös csodaszer enyhén elzsibbasztja a szájat, így a beavatkozásból Zsuzska semmit sem érzett. Kivételesen félős páciensként a kb. 35-40 percig tartó kezelés alatt 2 adagot kapott az isteni mannából.

Az ultrahangos ún. depurátor szinte lerobbantotta a blogger fogáról a lerakódott lepedéket. Ez a technika nem sérti a zománcot, és teljesen fájdalommentes. A fogkő eltávolítása közben vízsugár hűti a fogakat. Ez után következett a fogak felszínének simára polírozása: a beavatkozásnak köszönhetően a fogak csillogóbbá váltak, és ellenállóbbak lettek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

A fájdalommentes kezelés után Zsuzska úgy döntött, igénybe veszi az akciós fogfehérítést is. „Ha már lúd, legyen kövér!” – mondta a blogger mosolyogva. „Az akciós fogfehérítés fogkőleszedéssel csak pár ezer forinttal több, mint a sima fogkőleszedés. Mindenképpen megéri.” – folytatta Zsuzska.

Fogfehérítés – 3×12 perc a hófehér mosolyért
Zsuzska immár nyugodtan ült a székben, és szinte mosolyogva hagyta, hogy a non-peroxidos fogfehérítő felkerüljön a fogaira. A csillogó anyagot mind a három alkalommal 12 percig kellett rajtahagyni a fogakon. Fél órával később Zsuzska ledöbbenve csodálta a végeredményt: 2-3 árnyalattal lettek fehérebbek a fogai.

Búcsúzáskor megígérte, hogy vigyázni fog új mosolyára, betartja a fogfehérítés utáni szabályokat, és bokros teendő mellett szakít időt Dr. Bévárdi Rékára és a lyukas fogaira is. Így legyen!

Hogyan élte meg Zsuzska a kezelést? Élménybeszámoló első kézből:
http://cupcakeandpearls.blogspot.hu/2013/10/nagy-mosolyt-kerek.html

Ön is átélné a fájdalommentes fogászat élményét? Teszteljen minket, írjon nekünk problémájával!