Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Ki van a fog mögött? 1. rész

Nem csak a fogorvos szakértelmét érdemes vizsgálni a rendelőválasztás előtt. A „háttércsapat” tudása pont annyira fontos, mint a „kirakatban ülő” kollégájuké. Ön tudja, ki van a foga mögött?

Tudta, hogy az Egressy Dental Fogtechnika több mint 10 éve foglalkozik implantátumra készülő fogpótlásokkal? Magyarországon az elsők között kezdtünk kísérletezni a modern technikákkal, megoldásokkal. Szinte az összes implantátum márka megfordult már fogtechnikusaink kezében, ami elég nagy szám, hiszen hazánkban közel százféle implantátum típus van forgalomban.

Az implantátumokra épülő fogpótlások között sokkal több bonyolult munka akad, mint a hagyományos, csiszolt fogra készülő koronák és hidak között. A megrendelők közül többen kifejezetten azért választották az Egressy Dental Fogtechnikát, mert tudják, az itt dolgozó szakembergárda nem riad vissza a komplikált esetektől sem.

Miért fontos, hogy ki csinálja a fogpótlást?
Tévhit, hogy csak a fogorvos személye számít egy-egy fogpótlás (korona, híd, fogsor, kombinált munka) elkészítésekor. A fogtechnikus szakmai felkészültsége, tapasztalata, illetve a fogtechnikai géppark felszereltsége ugyanannyira fontos.

A laborban tíz éve folyamatos fejlesztések zajlanak: a legmodernebb számtógépes tervező programokkal és faragó géppel készülnek a cirkon- és fémkoronák. A hagyományos fogsor alapanyagok mellett Magyarországon először az Egressy Dental vezette be a rugalmas Roko alapanyagot, amely nem törik, nem reped.

Miért jó ez Önnek?
Rendelőnkben a fogorvosi és fogtechnikai csapat szoros együttműködésben dolgozik, hiszen egy épületben tartózkodnak. A fogszínválasztáskor a keramikus a rendelőben segít kiválasztani a megfelelő színárnyalatot, majd folyamatosan után követi az elkészült és átadott munkát.

„Köszönöm Bévárdi doktornőnek és Enikőnek a hihetetlen kedvességét, és kiváló munkáját, és csupa nagybetűvel KÖSZÖNÖM Csillának a fogtechnikáról a türelmét, és a csodálatosan gyönyörű fogakat. ”
Bíró Krisztina

Fogpótlásra lenne szüksége? Kérjen időpontot konzultációra:

  Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


  KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

  Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.

  Fogpótlásra lenne szüksége? Kérjen időpontot konzultációra:

   KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

   Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.