Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Így szépülnek a hollywoodi celebek! Héjkerámia technika

Még a leginnovatívabb fehérítő technikákkal, vagy a hagyományos fogpótlásokkal (pl. fémkerámia koronák) sem lehet elérni azt a tökéletes hófehér fogsort, amellyel a sztárok büszkélkedhetnek. Demi Moore, Catherine-Zeta Jones sőt, Victoria Beckham is a porcelán héjnak köszönheti gyönyörű mosolyát. Látványos átváltozások a sztárvilágból!

A porcelán héj az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya. A technikának köszönhetően a kisebb formai hibák, elszíneződések és esztétikai hibák rövid időn belül, minimális fogveszteséggel megszüntethetők.

A hollywoodi mosoly legnagyobb előnye, hogy nem kell a fogat lecsiszolni, eltávolítva ezzel rengeteg értékes foganyagot, csupán a fog látható, elülső felszínének megmunkálására van szükség. A legkevesebb zománcveszteséggel járó vékony kerámia héjakat főleg fronfogaknál érdemes használni. A technika további előnye, hogy teljesen fémmentes, ezért fémallergiás pácienseknél is alkalmazható.

Hogyan szépültek a technikával a hollywoodi celebek?

A sztárok sem születnek hibátlan fogsorral. Victoria Beckhamnek befelé álló, szabálytalan alsó fogsora volt, szürkés alapszínnel. A porcelán héjaknak köszönhetően hibátlan, hófehér mosolyra tett szert.

A nagy méretért kattintson a képre!

Cheryl Colenak nyuszi- és vámpírfogai voltak. Az énekesnő felső első fogaira porcelán héjakat rakatott, így lett tökéletes hollywoodi mosolya.

A nagy méretért kattintson a képre!

Catherine-Zeta Jones klasszikus hézagos fogsorral rendelkezett (diaszthemia). A kerámia héj megszüntette ezeket a réseket, így egységes, tökéletes mosollyal hódíthat a gyönyörű színésznő.

A nagy méretért kattintson a képre!

Demi Moorenak sem fog mindig ilyen varázslatos mosolya. Az idén 50 éves színésznő a régi fogpótlásait porcelán héjra cserélte, és a helytelen életmód miatt elszíneződött fogait pedig kifehérítette.

A nagy méretért kattintson a képre!

Akár fiatalok is igénybe vehetik a porcelán héj technikát. Miley Cyrus, Hanna Montana megformálója aprócska méretűre nőtt felső kettesével volt elégedetlen, így neki csak arra a fogára készült héjkerámia. A tökéletes végeredmény érdekében először fehérítettek a fogain, és utána helyezték fel a kerámiai héjakat.

A nagy méretért kattintson a képre!

Kérdése van a héjkerámia technikával kapcsolatban? 24 órán belül válaszolunk!