Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Festy tesztje: „Kíméletes fogfehérítés: ugyanolyan szép!”

C:\Users\Marketing_laptop\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\01.jpg

A Festy in style bloggere járt nálunk a napokban. Festy nem először vett részt fogfehérítő kezelésen, korábban már számos fogfehérítő eljárást kipróbált. Melyik típus volt a kedvence?

Festy igazi fogfehérítő-függőnek tartja magát: fontos számára az ápolt, hófehér fog, ezért rendszeresen veszt rész ilyen szépítő kezeléseken. Többféle fogfehérítő rendszert kipróbált már, mielőtt a peroxidmentes kezelést igénybe vette volna a rendelőnkben.

A fogfehérítő kezelés az Egressy Dental fogászati rendelőjében négy lépcsőből áll:

  1. Először a fogkő kerül eltávolításra egy úgynevezett depurátor segítségével. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná.
  2. Az ultrahangos fogkő-eltávolítás után apró fogkődarabkák és elszíneződések még maradhatnak a fogakon. A homokfújás eljárás ezeket távolítja el tökéletesen, továbbá teljesen simává is varázsolja a fogfelszínt.
  3. A fogkő-eltávolítás utolsó elemeként a fogfelszíneket speciális pasztával és kefékkel, gumiharangokkal tökéletesen simára kell polírozni. A sima felszínek csökkentik a lepedék megtapadásának lehetőségét.
  4. A peroxidmentes fogfehérítés a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán általában 2-3 fokozatot tud fehéríteni. A fogfehérítő kezelés alkalmanként 3×15 percig tart.

Festy számára fontos volt, hogy se a kezelések alatt, se utána ne érezzen fájdalmat. A korábbi tapasztalataitól eltérően ez a fajta fogfehérítés teljesen fájdalommentes volt. Ám a fájdalommentesség nem befolyásolta a végeredményt: Festy tökéletesen csillogó, hófehér fogakkal távozott a rendelőből.

Hogyan érezte magát Festy a kezelés alatt? Olvasd el beszámolóját a blogoldalán: http://festyinstyle.blog.hu/9999/12/31/beauty_professional_teeth_whitening_egressy_dental