Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

A legesztétikusabb megoldás: Happy Smile láthatatlan fogszabályozó

Fontos Önnek, hogy munkája során partnerei ne vegyék észre, hogy fogszabályozója van? Kíméletes és modern megoldást keres fogproblémájára? Gyorsan, mégis precízen szabadulna meg kusza fogaitól? Válassza a legesztétikusabb megoldást, a Happy Smile láthatatlan fogszabályozót!

A 21. század vívmányai már a fogszabályozásban is elérhetőek: az örök klasszikus fém, illetve porcelán ragasztott fogszabályozók mellett megjelentek azok az eszközök, amelyekkel rövid idő alatt precíz eredményt érhet el – láthatatlanul.

A Happy Smile fogszabályozó modern és kíméletes megoldást nyújt a kusza fogakra. A szinte észrevehetetlen módszer főként a kamasz és felnőttkori fogszabályozásban kedvelt, hiszen viselője a fogszabályzóval is minden nehézség nélkül kommunikálhat és mosolyoghat.

A fogszabályozó számítógéppel, 3D technológiával tervezett áttetsző sínek sorozata, amely kíméletesen mozgatja a fogakat a kívánt pozícióba. A tökéletes tervezésnek köszönhetően pontosan illeszkedik a fogakra csavarok és drótok nélkül. A sín magas minőségű orvosi műanyagból készül.

Miért előnyösebb választás a Happy Smile láthatatlan fogszabályozó, mint a hagyományos rögzített készülékek?

  • Mivel a fogszabályozó egyetlen áttetsző sínből áll, ezért nem sérti / irritálja a száj belső felületét.
  • A hagyományos készülékeknek van egy „megszokási időszaka”: ez alatt a pár hét alatt a s, sz, k, g betűk kiejtése nehézséget okozhat. A Happy Smile készülékkel ez az időszak teljesen kiiktatható, így akár a „felhelyezése” utáni napra is szervezhet találkozót vagy megbeszélést.
  • A készülék kivehető étkezés előtt, így a fogak maradéktalanul tisztán tarthatóak.
  • A fogszabályozó könnyedén tisztítható fogkefével, fogkrémmel vagy akár tisztító tablettával is.

További kérdése lenne a technológiával kapcsolatban? Kérjen ingyenes konzultációt fogszabályozó szakorvosunkhoz!