Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Szuvas fogak kezelése

Zsolt ősszel kereste fel rendelőnket, szuvas frontfogait szerette volna rendbe hozatni, hogy újra magabiztosan mosolyoghasson. Páciensünk Dr. Varga Péterrel vágott bele a kezeléssorozatba.

Hogyan lehet helyrehozni a szuvas fogakat? Megmutatjuk!

Zsolt ősszel döntött úgy, hogy sokévnyi halogatás után rendbe teteti mosolyát. Szuvas fogai nem csak egészségileg, hanem esztétikailag is zavarták őt a mindennapokban. Kezelőorvosának Dr. Varga Péter választotta, hiszen a doktor úr a fogmegőrző kezelésekre és a fémmentes fogpótlásokra szakosodott.

Zsolt fogait sajnos töméssel már nem lehetett megmenteni: gyökérkezelésre és üvegszálas csapozásra is szükség volt ahhoz, hogy tökéletes végeredményt lehessen elérni.

Fogszuvasodás: alattomos betegség

Zsolt sokáig nem érezte, hogy fogai baktériumok áldozatai lettek, hiszen a fogszuvasodás önmagában nem jár fájdalommal, sokáig lehet tünetmentesen élni vele. Figyelmeztető jel lehet, ha édes ételek fogyasztása után érzékennyé válnak a fogak, illetve ha az étel rendszeresen beszorul két fog közé.

Zsolt frontfogain először csak fehér foltok mutatkoztak, amelyek az ásványi anyagok kioldódását jelezték, később váltak csak barnás, sötét foltokká.

Mosolymegújítás cirkon híddal

Zsolt rosszul tömött és szuvas fogait Dr. Varga Péter előkészítette a hidazáshoz, hogy megfelelő alapot nyújtsanak egy hosszú távú és esztétikus fogpótláshoz. Páciensünk a cirkon mellett döntött, amely egy csúcsminőségű kerámia. Fényáteresztő képességének köszönhetően felveszi a fog eredeti színét, szinte megkülönböztethetetlen az eredeti fogtól.

Zsolt számára fontos volt, hogy tartós anyagot válasszon. A cirkon egyik nagy előnye, szemben más típusú koronákkal, hogy biokompatibilis, vagyis a gyulladás, és az íny elszíneződésének esélye a koronaszéleknél minimális.

Az „új fogak” tökéletesen illeszkednek Zsolt arcához és mosolyához, visszaadva annak korábbi tónusát.

Milyen élményei voltak Zsoltnak?

„Az én tapasztalataim nagyon kedvezőek az Egressy Dental Fogászatról!

Mikor az ember egy fogászatra vagy fogorvosi kezelésekre gondol, rendszerint a kellemetlenségekre gondol. Az állami fogorvosi rendelőkben szerzett negatív tapasztalataim miatt kerültem hosszú ideig a szükséges kezeléseket. Aztán éreztem nem halaszthatom tovább a dolgokat.

Mindannyian kedvesen, segítőkészen, türelemmel álltak hozzám, a doktor úr mindent elmagyarázott, a jelenlegi állapotot, mi várható, mit hogyan oldhatunk meg. Felvázolt egy irányvonalat, áttekinthető volt a kezeléssorozat, anyagilag is előre tudtam számolni. Itt nagyon fontos megemlítenem a kezelések alkalmával, nagyon minimális fájdalommal találkoztam. Köszönet érte. A nyugodt és fájdalommentes rendelői látogatásaim után a kezdeti félelmeim is megszűntek. Varga Péter doktor úr higgadt, nagy szakmai tudású orvosként végezte munkáját. A végeredmény az pedig: fantasztikus! Megemlíteném még a rendelő nagyon jó ügyfélkezelési rendszerét.
Köszönettel: Zsolt”

Zavarják szuvas fogai?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.