Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Mosolyszépítés az esküvőre


Boglárka nyáron járt rendelőnkben, az esküvői készülődés közepette szakított időt a mosolyszépítő kezelésekre. Dr. Bévárdi Réka az indirekt héjaknak köszönhetően néhány ülés alatt tökéletes fogakat varázsolt az izgatott menyasszonynak.

Boglárka elégedetlen volt mosolyával, leginkább az egyenetlen metszőfogai zavarták. Úgy érezte, a Nagy Napon mindennek tökéletesnek kell lennie, ezért Dr. Bévárdi Rékához fordult.

Boglárka problémáira a doktornő az E.max préskerámia technikát javasolta. A porcelán héjjal korrigálni lehet az elszíneződött, rendellenesen álló vagy szabálytalan formájú fogakat. A porcelán héj a fog külső felszínére felhelyezett vékony, üvegszerű, nagy szilárdságú porcelán réteg, amellyel a fogorvos természetes hatású, egyenletes és ragyogó mosolyt tud létrehozni. A kezelés teljesen fájdalommentes és rövid idő alatt látványos végeredmény érhető el vele.

Az első ülésben a fog külső zománc rétegét kellett eltávolítani 0,5-1 milliméternyi rétegben, majd az így vett lenyomatra fogtechnikus kollégánk elkészítette E.max préskerámiából a 2-2 darab héjat. A próbák során tökéletesítettük a fogpótlást, így Boglárka az elképzelt színű és formájú fogakkal távozott.

Hogy érezte magát Boglárka a kezelések alatt?

„Nagyon elégedett voltam az egész kezeléssel. Szerintem Bévárdi Réka a rendelő kincse, nagyon kedves, közvetlen. A kezelések alatt végig, folyamatosan tájékoztatott, hogy mi történik éppen a számban 🙂  Jó, hogy nem úgy ül ott az ember, mint egy darab fa, aki fölött a doktor és az asszisztens úgy beszélgetnek, mintha ott se lenne. Ráadásul Réka nem enged ki a keze alól félmunkát, az én fogsoromat is 3-szor próbáltuk be, mire felragasztották, mert a szín nem akart stimmelni. Emlékszem, hogy a második alkalommal én már majdnem hajlottam rá, hogy legyen olyan, de szinte ő beszélt rá, ha mégsem érzem tökéletesnek, inkább küldjük vissza a fogtechnikára. Szóval lelkiismeretes, nem lehet azt mondani, hogy gyorsan összedobja, aztán jöhet futószalagon a következő beteg. Egyébként Timi, az asszisztense is nagyon kedves volt végig. Nem tudom, a többi doktor milyen, de ha újra fogorvoshoz kéne mennem, csak Rékát választanám, és őt mindenképp szeretettel ajánlom bárkinek.” T. Boglárka

Fogproblémája van?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.