Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Kiegyensúlyozott mosoly lépésről lépésre

Anna tavaly érkezett az Egressy úti fogorvosi rendelőnkbe: számos problémás foga és foghiánya megnehezítette az életét. Önbizalommal teli új mosolyt szeretett volna, ezért fordult Dr. Varga Péter fogorvosunkhoz.

Hogyan sikerült elérni a tökéletes mosolyt? Megmutatjuk!

Anna sok problémás foggal érkezett a rendelőbe: régi amalgám tömései, hiányzó, illetve egy gyulladt foga, valamint fogcsikorgatás következtében lekopott fogai miatt fordult Dr. Varga Péter fogorvosunkhoz. Páciensünk tudta, hogy rengeteg időt és energiát kell rászánnia arra, hogy újra önfeledten nevethessen, ám úgy érezte, megéri belevágnia a kezeléssorozatba.

Megoldás a fogcsikorgatásra

Elsőként a legveszélyesebb problémát, a fogcsikorgatást kellett orvosolni. A csikorgatás elsősorban a fogak leggyengébb pontjait, jellemzően a frontfogak éleit és a kisőrlők fognyakait támadja meg, vagyis lekoptatja a frontfogak csücskeit és kikoptatja az oldalsó fogak nyaki részét. Éjszakai harapásemelő használatával elkerülhető a fogcsikorgatás, és megszüntethető a fogkopás is.

A doktor úrral ülésről ülésre haladtak: a harapásemelő átadása és fogkő-eltávolítás után húzás, valamint töméscsere következett, majd jöhetett a fogak előkészítése (gyökérkezelés, csap behelyezés, felépítés), illetve csiszolása és az ideiglenes koronák felhelyezése.

Cirkon korona – Esztétikus, pontos, biokompatibilis

Annának a front részre cirkon koronák/hidak készültek. A cirkon egy csúcsminőségű kerámia, amely fényáteresztő képességének köszönhetően felveszi a fog eredeti színét, szinte megkülönböztethetetlen az eredeti fogtól.

A cirkon egyik nagy előnye, szemben más típusú koronákkal, hogy biokompatibilis, vagyis a gyulladás, és az íny elszíneződésének esélye a koronaszéleknél minimális.

A színben és alakjukban tökéletesen harmonizáló frontfogak megkülönböztethetetlenek az eredeti fogaktól, visszaadják viselőjüknek a magabiztosságot, önfeledt mosolyt.

Anna boldogan távozott rendelőnkből új mosolyával, és megígérte, hamarosan folytatja a mosolyszépítő kezeléssorozatot.

Hogyan érezte magát Anna a kezelések alatt?

„Varga Péter doktor úr profi munkát végzett, örülök, hogy megfogadtam a tanácsait. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. Külön köszönöm az asszisztensnő magas szintű munkáját is. Mindenkinek szívesen ajánlom a barátságos rendelőt.”

Problémás fogakkal küzd?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.