Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Hollywoodi mosoly

Páciensünk elégedetlen volt mosolyával: szabályosabb és sokkal fehérebb fogakra vágyott. Úgy érezte, hogy a rendelői fogfehérítés nem nyújtana tökéletes megoldást számára, ezért a porcelán héjak mellett döntött.

A porcelán héj egyesíti magában a legmagasabb esztétikai elvárásokat: a fogpótlással nemcsak a fog színén, hanem formáján és a fogak állásán is lehet javítani. Páciensünk mind a három előnyt élvezhette a beavatkozás után: az elszíneződött felső fog újra szép lett, a mosoly kiszélesedett, a fogak egy vonalba kerültek.

A kezelés három ülésben történt:

Az első ülés a fognyaki szuvasodás kezelésével kezdődött, majd a fog látható, elülső felszínének megmunkálására volt szükség. Az így vett lenyomatra elkészültek a porcelán héjak. A lecsiszolt fogakra ideiglenes pótlások készültek.

A második alkalommal ellenőriztük a színt és a formát. Hölgy betegünk hófehér Hollywoodi mosolyra vágyott, ezt A1-es fogszínnel értük el. A harmadik, egyben utolsó üléskor Dr. Bévárdi Réka beragasztotta a kerámia héjakat. Páciensünk nagyon elégedett volt a végeredménnyel, hiszen az „új fogakkal” végre elérte azt a külsőt, amire mindig is vágyott.

 

Szeretne többet megtudni a kezelésről?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.