Nyitva: H-Cs: 8:00-20:00, P: 8:00-19:00, Szo: változó

Előtte-utána: Fogszabályzó helyett

Edit ősszel járt zuglói fogászatunkon. A fiatal tanárnőt zavarták a fogai közötti rések, ám nem akart belevágni egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésbe. Dr. Bévárdi Rékával találtak egy gyors és látványos megoldást problémájára.

Hogy lett Editnek tökéletes mosolya néhány nap alatt? Megmutatjuk!

Edit tanárként folyamatosan a figyelem középpontjában áll, így kiemelt fontosságúnak tartotta, hogy mosolya esztétikus és megnyerő legyen. Zavarták a fogai közötti rések (diasztéma), de nem szeretett volna belevágni egy fogszabályozó kezelésbe. Dr. Bévárdi Réka alternatívaként a porcelán héj technikát javasolta neki.

Az indirekt héjakkal rövid idő alatt is látványos eredményt lehet elérni. A sztárok kedvelt mosolyszépítő technikája számos problémára nyújt megoldást. Főként a frontfogaknál szokták alkalmazni: letört, elcsavarodott, repedt, sérült vagy esztétikailag zavaró eseteknél, például túl rövid fogaknál. Gyökérkezelés után is alkalmazható, amennyiben az elszíneződött fog belső fogfehérítéssel nem gyógyítható. A technológiát a fogszabályzás alternatívájaként is emlegetik, hiszen 1-2 ülés alatt tökéletesen egyenes fogsor érhető el vele.

Rés zárás 2 ülés alatt
Editnek 6 db E.max porcelán héj készült. Első alkalommal a fog elülső oldalának megmunkálására volt szükség. A csiszolás után következett a lenyomatvétel, amire a fogtechnikus elkészítette a porcelán héjakat. Az első kezelés az ideiglenes héjak felrakásával végződött.

Második alkalommal az elkészült héjak próbája következett. Dr. Bévárdi Réka és páciensünk is a természetes hatást tartotta szem előtt, nem törekedtek hófehér, hollywoodi mosolyra.

A porcelán héjak tökéletesen illeszkedtek az eredeti fogakhoz, Edit nagyon elégedett volt a végeredménnyel.

Szeretne többet megtudni a héjkerámia technikáról?

    Jelentkezzen be most a +36 70 381 5871 vagy +36 70 595 5524 számok valamelyikén, vagy kérjen visszahívást tőlünk online az alábbi adatok kitöltésével.


    KapcsolatfelvételHírlevélküldésKülönleges akció, ajanlat küldése

    Az adatvédelmi nyilatkozat itt ​olvasható.